W tym artykule zobaczysz pięć najlepszych darmowych gier z Steam
1 Warface
jest to darmowa strzelanka z perspektywy pierwszosobwej w której wypełniasz wszelakie misje oraz zadania.W trybie kooperacji wcielisz sie w strzelca ,snajpera,inzyniera czy nawet w sanitariusza każda z danych klas oferuje unikalne i wyjatkowe umiejętności
opanowanie tych klas pozwoli ci na pewne zwycięstwa drużynowe.Nowe misje są dodawane codziennie co pozwala na dłuszą i ciekawszą rozgrywkę.Również są tryby versus 8:8 albo wszyscy na wszystkich co daje niesamowite wrażenia.
2 Heavy Metal Machines
jest to darmowa gra akcji która polega na sciganiu sie różnymi samochodami które pedzą po piłke którą za zadanie maja dostarczyc do bramki drużyny przeciwnej.Auta dzieląsie rożne klasy które posiadają różne możliwosci i własciwosi.Ogólnie gra trzyma cały czas w napięci więc jeżeli to lubisz odrazu w nią zagraj.
3 Zula Europe
jest koleja darmowa strzelana która jest bardzo podoba do gry Counter Strike Global Offensive gra ta jest bardzo dynamiczna szybka i zwrotna polega w duzym stopniu na skupieniu by skutecznie pokonywac swoich wrogów w najróżniejszych trybach.Bronie w tej grze można ulepszac na rózne sposoby można nakładac kolory na bronie,bryloczki,naklejki,tłumiki i owiele wiele więcej jeżeli cie to zaciekawiło to odrzu zabierz sie za granie w tą gre.
Mozee:flag_ai::flag_ag::flag_ag:
ja bym dodał: robocraft, jest całkiem przyjemna gra pogająca na zbudowaniu własnego robta i stoczenia boju na smierc i zycie w różnych trybach gry
Zgadzam się z numerem 1
skill 2 tez jest ok
poza pierwszym tytułem o dwóch kolejnych nigdy nie słyszałem. A to znaczy ,że są do bani
oceniasz grę po tym czy o niej słyszałeś? Brawo!
a Dirty Bomb gdzie? najlepszy darmowy fps na steam aktualnie :v
jest duzo fajnych gier za darmo ale te 3 tez sa spoko.
Tak te 3 gry są spoko ale są też inne bardzo fajne jak te :)
ej szukam osob do pogrania w cska na chillku czasami ranga mniej wiecej od s5 do g4 normalne osoby ktore sie nie spinaja i da sie posmiac dawac nazwy na steam xD
I. D. I. O. T. A.
Moje top 3:
1. TF2
2. TF2
3. TF2
team fortres 2
unturned
cs nexon zombies
team fortres 2
team fortres 2
team fortres 2
1.Team Fortress 2
2.Paladins
3.Off Guards and Thieves
Kingdom:Classic jest free na jeden dzień jak już mówimy o grach free to play.
Widzę że nikt nie wymienił "Path of Exile" świetny hack and slash porównywany do diablo3 chociaż skill tree mega bardziej rozbudowany ;),
"Warframe"- Online Sci-FI TOP1 darmowego steama. świetna grafa i tryb walki.
battle royale - "Last Man Standing" - przypomina PUBG ale pamiętajcie że jest za darmo ^^
karcianka "The Elder Scrolls Legends" tahi heartstone ale w klimacie elder scrollsów.
"EVE online" spora zawartość gry obecnie za darmo, tylko społeczność powoli umiera xD
No i Planetside2 chyba jeszcze żyje jak ktoś ma dobrego kompa i szuka FPS z setkami ludzi jednocześnie na mapie.
Dużo grałem w warface (320H) szkoda tylko że ta gra stała się Aż tak p2w. Ja rozumiem że potrzeba kasy ale to trochę za dużo co oni zrobili.