Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam dzisiaj podam wam moje ulubione 10 setów do gry Team Fortress 2
Oto moja top 11 setów do gry Team Fortress 2
1. klasa- skaut- przedmioty- dubeltówka, wściekłe mleko i wachlarz wojenny.
2. klasa-żołnierz- przedmioty- wyzymaczka krów 5000, prawy bizon i saperka.
3. klasa-pyro- przedmioty- miotacz ognia, pistolet sygnałowy (detonator) i poskramiacz płomieni.
4. klasa- demoman- przedmioty- granatnik, bombowy skoczek i ulapolski pal.
5. klasa- gruby- przedmioty- wejście smoka, rodzinny interes i krytyczne grzmoty bokserskie.
6. klasa- inżynier- przedmioty- ryzykowny ratunek, poskramiacz i efekt eureki.
7. klasa- medyk- przedmioty- kusza krzyżowca, kritzkriger i amputator.
8. klasa- snajper- przedmioty- dalekosiężny dżezail, wygodnicki wczasowicz i plemienne ostrze.
9. klasa- szpieg- przedmioty- egzekutor, dzwon zmarłego i zabójcza elegancja.
10. klasa- demoman- przedmioty- działo nawalone, wyrzutnik szybko bomb i wyszczerbiec.
11. klasa- skaut- przedmioty- dubeltówka, bonk atomowy kop i atomizer.
(poza artykułem piszcie w opini jakie sety są waszymi ulubionymi i czy chcecie więcej tego typu artykułów.)