Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Po uzyskaniu informacji na temat naszej karty graficznej udajemy się na stronę
www.intellimodder32.com
Na tej stronie znajdziemy zmodyfikowane sterowniki do zintegrowanych kart graficznych, sterowniki te są w pełni bezpieczne gdyż sam z nich korzystałem jak i korzysta aktualnie spora ilość osób.
W trakcie instalacji może wyskoczyć nam kilka ostrzeżeń na temat nieoryginalnych sterowników jak i tego że nie są one od producneta, oczywiście zgadzamy się na wszystkie uwagi wyświetlone podczas instalowania.
PPM (Prawy przycisk myszy)na pulpicie -> Właściwośći grafiki
(WSZYSTKO ZALEŻY OD TWOICH USTAWIEŃ GRAFICZNYCH)
Jeśli rzeczywiście nie zależy Ci na porywającej grafice tylko na płynnym gameplayu to polecam również zajrzeć na stronie www.intellimodder32.com