Siema, mojej znajomej zablokowali konto za to, że zalogowała się na gamehag poza granicami Polski. Kiedy wróciła, po logowaniu konto nadal jest zbanowane. Napisała maila do supportu ale nie otrzymała żadnej odpowiedzi. Ktoś miał podobny problem?
Ban za logowanie spoza Polski? No to już jest prawdziwe sk**wysyństwo. Człowiek jedzie gdzieś na wakacje i co? Nie wolno mu się ani razu zalogować?! Jaka logika stoi za takim idiotyzmem? Gdzie swobodny przepływ osób, kapitału i usług w UE? Ano tak, zapomniałem że takie rzeczy to tylko na papierze istnieją xD
ja raz dostalem tak bana bo moj kuzyn udostepnil mi internet a on mial internet z uk i dostalem bana za logowanie spoza polski to napisalem na facebooku w prywatnej wiadomosci odpowiedzieli mi bardzo szybko a konto zostalo odbanowane
Ban za logowanie z różnych krajów - modyfikacje IP typu vpn/proxy = ban. Okno incognito (hehe) = ban. Multikonto to też ban. Tak więc jeżeli jest tam jakaś koleżanka, a nie ma dwóch multikont logowanych z jednego IP na proxy/vpn dla podbicia punktów, to może pisz na discord? Admin odpowiedniej rangi wytłumaczy ci, co zrobione zostało źle :D
Aha, podobno jak się wyłapało bana to nie oddadzą nagrody, bo tak :)
P.S. Widzę, że ostatnio dużo takich opowieści. Czyżby był problem z wypłacalnością? :wink:
Ja na wakacjach byłem w Grecji i jak wróciłem to chwilowo było okej, ale pare dni przedpoczątkiem roku szkolnego był ,,ban za logowanie z różnych krajów" napisałem maila do supportu i wszystko się wyjaśniło, napisali że możno się logować tylko w kraju
w kturym się zarejestrowałem napisali dokładnie
,,Cześć,
Twoje konto zostało odbanowane. Usługi dostępne są tylko dla JEDNEGO, wybranego kraju podczas rejestracji.
Dziękujemy za kontakt."
W sumie nie widze problemu skoro w Polsce jest zarejestrowane konto no to z zagranicy się logować nie można. No ale to i tak jednak jest jakaś totalna głupota.. ;v Może to dlatego że Gamehag działa też na, jakby to powiedzieć.. ,,działa międzynarodowo'' i nie chcą mieć syfu ;v
Spróbuj napisać maila jak nie odpiszą napisz kolejnego mnie dopiero wczoraj odbanowali