Troszke się rozpiszę ;) Lubię lato, ponieważ jest bardzo ciepło. Można chodzić w krótkich spodenkach i koszulkach. Lubię też lato, bo są wtedy wakacje, przez 2 miesiące jest wolne od zajęć. Zawsze w wakacje jeżdżę z rodziną w różne miejsca, w góry, lub za granicę. Nigdy się nie mogę doczekać tych wyjazdów. Lubię lato jeszcze dlatego, że jest wszędzie tak kolorowo, jest mnóstwo zielonej trawy, zaczynają się pojawiać owoce (maliny, poziomki, mmm...). Wakacje to czas, kiedy można spotkać się z rodziną,znajomymi, odpocząć, odwiedzić jakieś ciekawe miejsca. Dlatego właśnie tak bardzo lubię ten czas. Zawsze niecierpliwa oczekuję lata , głodna nowych przygód . Nawet odliczam do wakacji...zostało 89 dni lub jak kto woli 12 tygodni :)
Lato ponieważ jest ciepło i nie trzeba chodzić w kurtce, można też iść na basen. Ale zima też jest ok, bo nie ma komarów
Lato lepsze bo ciepło i lody morzna jeść
zima i lato . nie umiem wybrać
Latooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Alleluja bardzo lubie to pisac aby dostawac skiny do cs za freee
zima i lato lubie ale bardziej zime
Lato Ale zimę też lubię sksk
skskLato Ale zimę też lubię sksk
lubie lato ale w zimie mam urodziny
A ja wolę kwiecień, ponieważ wtedy rozkwita
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! :thumbsup::smile:
lato jest o wiele lepsze niz zima mordo
Wolę wiosnę - nie za ciepło, nie za zimno