Serio, 1600 KD za granie w tę grę? Gdzie tkwi haczyk? Trzeba jakieś konto premium wykupić czy coś w tym stylu? A może zadanie wykonuje się ponad miesiąc?
Zadanie wykonuje się około 5 dni. Sam zacząłem w piątek, skończyłem dzisiaj. Dostałem 700 KD za zbudowanie cytadeli do 10 poziomu, na stronie napisane jest, że otrzyma się 1600 KD, na razie nie dostałem kolejnych zadań odnośnie tej gry.
Jeżeli chodzi o wykonywanie zadań radzę skupić się na gromadzeniu kamienia i metalu, ponieważ ich potrzeba bardzo dużo do ukończenia zadania ;P
Yhy... czyli dają mniej niż połowę obiecanych KD za 5 dni gry. Teraz rozumiem...
To nie jest dokładnie 5 dni gry,. W moim przypadku tyle to trwało, bo nie siedziałem przed grą od rana do wieczora. Budowałem coś rano potem wieczorem. Myślę, że da się to wykonać w 3 dni. Co do KD, dosłownie 5 minut temu zacząłem budować cytadelę do 10 poziomu. Od razu dostałem powiadomienie, że dostałem KD. Budowla jest nadal w trakcie budowania, więc może, gdy sie wybuduję dostanę resztę lub pojawią się kolejne zadania.
ilość KD zależny od systemu urządzenia na jakim wykonujecie zadanie
Android 5.0 jest troche dyskryminowany i otrzymuje mniej punktow w porownaniu z 6.0 czy iphone czy ipad