Jak ma wyglądać zdjęcie bo nawet nie mogę znaleźć który mam level :/ mogliby chociaż pokazać gdzie mam patrzeć
W profilu na odznakach pokazuję który masz
tez mi odrzuciło a mam już
Mi też ciągle odrzuca a wysąłem z 7 różnych ss pisałem do supportu niedawno.
jest na internecie przykladowe SS bo nwm jak to zrobic
Mi też ciągle odrzuca a wysąłem z 7 różnych ss pisałem do supportu niedawno.
masakra a na aplikacji nadal nie mam zaliczonych z 2 gier a to ponad 1500 kamieni z pirate kings :( A wy dostaliście pkt za pirate kings?
https://wiki.wargaming.net/en/Ship:Account_Level
tutaj macie rozpiskę który jest lvl, tak jak pisali wyżej- w odznakach. screen odznaki wystarcza, czasem trzeba najechać myszką żeby podświetliło.... a czasem pisać do supportu ;)
i jak, udalo sie wam zaliczyć to zadanie?
Póki co nawet 5 poziomu nie mam : (
5 lvl to garść bitew, potem to dopiero się jazda zaczyna z lvl xd
NAWET Nie zaliczyli mi zadania z crossout a jak byk było napisane 15 bitew i że zrobione :( A te statki też nie łatwizna
Jeżeli zrobiliście poprawnie zadanie a wam odrzuca, to powinniście napisać do supportu i powinni wam to zaliczyć ale oczywiście nie w tedy kiedy wam odrzuca np przez multikonta. Myślę że pomogłam :)
eee a gdzie ten lvl sie patrzy w tych odznakach?
dzięki co do lev masz link na górze pomocny
ja nwm gdzie ten lvl serio
UWAGA! JEŻELI CHCESZ WYKANOĆ KTÓREKOLWIEK ZADANIE TEN KOMENTARZ JEST DLA CIEBIE!
Aby wykonać zadanie nie musisz nigdzie wchodzić, w żadne opcje. Po wejściu do gry jesteś w porcie, najeżdżasz myszką na swój cerb z nickiem i klikasz na to, aby się powiększyło, ale rób to gdy wiesz, że masz 5 poziom. Dowiesz się o tym, gdy spojrzysz na odznakę. Odznaka "kontenery" oznacz 5 poziom. Gdy już wiesz, że masz 5 level klikasz klawisz "prt cs" wchodzisz do painta zapisujesz zdjęcie, inaczej robisz zrzut ekarnu i takie zdjęcie wysyłasz. Proszę ot co musisz wykonać i gdzie kliknąć aby wykonać poprawnie zadanie, pozdrawiam.
aaa! czyli odznaka pokazuje który mam lvl?
Zadanie w grze World of Warships - Bonus zostało odrzucone. Wygląda na to, że nie zarejestrowałeś nowego konta w grze
Tworze 3 konto na innej przeglądarce (opera gx) mam nadzeje ze teraz to mi zadanie zaakceptują