Lolo
Lolo
Gem46
Mehdi Aissa
Mehdi Aissa
Gem50
Khan
Khan
Gem1,400
Khan
Khan
Gem1,400
Castomic
Castomic
Gem441
Sohel Shah
Sohel Shah
Gem35
tihag12721
tihag12721
Gem152
fawih52543
fawih52543
Gem152
bogerig641
bogerig641
Gem152
damilare1
damilare1
Gem8
The Dark
The Dark
Gem12
hanfred
hanfred
Gem16
Atia
Atia
Gem35
Carla Fear
Carla Fear
Gem14,000
Renaud
Renaud
Gem7
Carla Fear
Carla Fear
Gem350
Litecoin
Litecoin
Gem43,680
Litecoin
Litecoin
Gem59,500
Renaud
Renaud
Gem7
Renaud
Renaud
Gem7
Deszcz

Gem0

SystemGamehag: One user received Gem72 from the Rain.
unranked rank iconMehdi Aissa: hi
unranked rank iconDavid Solli: Hello
AdminJoshverd: ratJAM emote (inline chat version)
unranked rank iconFierzaaSoup: Kekwait emote (inline chat version)
SystemGamehag: 3 users received Gem126 from the Rain.
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconCarla Fear: Hello
unranked rank iconNoure Noure: هتي
unranked rank iconranabari360: Kekwait emote (inline chat version)
SystemGamehag: 2 users received Gem162 from the Rain.
unranked rank iconZetava Jerms: its a known game company, its that one "Ray Games"
unranked rank iconZetava Jerms: Im just curious why its showing the first 2 steps complete but then not the 3rd
unranked rank iconZetava Jerms: They don't answer
unranked rank iconZetava Jerms: I did....
AdminSwirfty: Contact the offerwall's support for more information
unranked rank iconZetava Jerms: guys why is candy grab not paying out for 400 meter
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconFrank Anthony Ugaz Saavedra: aa
unranked rank iconLautaro Martinez: Ww
unranked rank iconEMILY SOFIA JACOME MARTINEZ: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconEMILY SOFIA JACOME MARTINEZ: hi
SystemGamehag: 4 users received Gem46 from the Rain.
unranked rank iconLautaro Martinez: ...
unranked rank iconCastomic: Kekwait emote (inline chat version)
unranked rank iconskrt: Pepega emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

45

0/160

Ranking jak to ludzie robią

Seven9leven avatar

Seven9leven

March 27, 2020 at 12:09 PM

Trochę taki offtop, ale lepiej tu niż czytać spam w hydepark. Jak to możliwe, że nowi użytkownicy zdobywają takie ilości KD, wystarczy zobaczyć dzienny ranking, praktycznie codziennie pierwsze 10 albo i więcej kont ma tysiące KD, a konto zarejestrowane tego samego dnia. Po wejściu w profil okazuje się, że "użytkownik wykonał zadanie za 100kd" (tak mniej więcej). Czy ludzie kupują te kamyki czy to zabieg marketingowy strony i cały ten ranking to ustawka? Dziwnie to wygląda, ja się cieszę, jak przebije barierę 200kd dziennie, a do rankingu poniżej 10k/dzień to nawet nie podchodź. Czy są jakieś specjalne mistyczne możliwości zdobywania KD, a ja o nich nie wiem? XD
KappaHype avatar

KappaHype

March 27, 2020 at 03:04 PM

Trzeba zwrócić uwagę, że ranking jest globalny, a więc brane są pod uwagę osoby również z innych krajów. Trzeba też zauważyć, że oferty różnią się w zależności od ekonomii danego państwa.
Gry są zatem różnie punktowane oraz możę być ich więcej lub mniej.
Z tego co zauważyłem to usa ma dużo zleceń wysokopunktowanych np. War Thunder, dlatego nwoe konta dość łatwo w pierwszych dniach mogą zdobyć sporą ilość punktów.
Oczywiście są też osoby, które kupują Kamenie :P
Piovani avatar

Piovani

March 28, 2020 at 01:47 AM

Tez to zauwazylam ze nie zawsze w ogole te punkty u kogos widac na profilu a ze taka przepasc jest to watpie. Pewnie sporo kupują a czy ustawki jakiejs nie ma zeby nakrecac ludzi do rywalizacji to kto wie. Duzo gier i serwisow ma osoby do nakrecania rywalizacji ale to temat rzeka :) nie mowie ze tak jest tutaj na 100% ale calkiem mozliwe bo nie bylo by takich wyscigow
drenn3 avatar

drenn3

March 28, 2020 at 09:01 PM

Część z nich to czasem ludzie z YT i cały ich dorobek KD to widzowie rejestrujący się z reflinków a inf. o kamieniach z poleceń nie ma ukazanych na koncie.

Sam bym tak robił, bo jak tu nie skorzystać z okazji do zarobienia kilku stów lub nawet tysięcy dzięki takiej stronie prosząc jedynie o rejestrację z podanego linku.
xGregoriusx avatar

xGregoriusx

March 29, 2020 at 03:49 PM

Jak znam życie to ofery z innych krajów są bogatsze nie pierwszy raz bym się z tym spotkał :-)
Ink_Despin avatar

Ink_Despin

March 29, 2020 at 09:44 PM

Teraz to ciężko o nową ofertę mającą jakiś sens. Na telefon to w ciągu tygodnia coś zrobić, osiągnać 45 poziom który robię 4 miesiące i jestem w połowie. A gry które już przeszedłem dostają takiego busta w KD że szkoda gadać. A reklam to już nie mogę oglądać bo musze wykonać coś innego na serwisie by to odblokować. I tu mam pytanie, co mam robić?
Ranking jak to ludzie robią na forum Rzeczowa dysputa na Gamehag