Kto pomoże i powie jak mnieć większy lvl w gamehagu pls pomocy!!!
Ja cały 3 lvl zdobywam na pisaniu na forach
Grać pisać na forum dodawać ludzi
po prostu komentuj graj w gry rób chalenge
Naprzykład tak hsjshdhsgshshdbxbxbdhdhrhdhdbdhdhdgdhdhsgshshshshdhdbshshsgsgdududhebdidnxudbhdbrudhdudbdudbdudbrhdhdhdhshsvdbdbdbdhdhdhdhdhdbdvdvdvdvdbdbdvdvdvdbdbdvdvdvdvdhdhdhdbfhfbfbdbdbdbdbdbdvdbf
Jdjdjdhshshdhdhdbdbshsuebzubduxbdhfhxbtjsdhkddhkkshsksgskyskyslydydlyspysysoysylstdhllhdhdldhldludldullduuldudloyeoyeyoykdxkvxkvyodyosyskzhkssgkusgukfsltuatualtltlkfzusvmxvjkitsiltstllattskltltlslglsj
nie spamujcie. Można zdobyć przy pisaniu na forum
rob zadania albo udzielaj sie na forum
7t7txodo7tdv8dvt8dv8tdufcfusccs7rfucsd8ctdct8suctscutscutcsufductdcutdictd8ctdt8cdtc8dtv8d8tvdv8tv8tdvd8tdg8dvt8dvt8dv7t9f8vt9dvt8dvv8dd8v8dc7sctsct8d8ftd8ft8cstsf8efiufeiu5feufeofeifteidtidiideefi5fe
nie spamujcie. Można zdobyć przy pisaniu na forum
trzeba pisać na forum, tak jak ja to teraz robie. mam nadzieje ze pomogłem ;)
da ktoś kamienie dusz plisss
Twórcy zrobili wszystko, aby nikt sie nie nudził, więc stworzyli przybory, które mogą być użyte przez każdego do zbudowania swojego własnego świata. Stworzyli również możliwość zmienienia wyglądu Twojej postaci! Możesz zmienić każde ubranie, dokupić więcej jeśli chcesz, zmienić fryzurę, a nawet ciało! Nie zrażaj się grafiką, może wydawać się przestażała, jednak nie przeszkadza ona z przyjemności i radości podczas Twoich epickich wyścigach rodem z Need For Speed, średniowiecznych walkach PvP i wielu różnorodnych mini-gierek.
Twórcy zrobili wszystko, aby nikt sie nie nudził, więc stworzyli przybory, które mogą być użyte przez każdego do zbudowania swojego własnego świata. Stworzyli również możliwość zmienienia wyglądu Twojej postaci! Możesz zmienić każde ubranie, dokupić więcej jeśli chcesz, zmienić fryzurę, a nawet ciało! Nie zrażaj się grafiką, może wydawać się przestażała, jednak nie przeszkadza ona z przyjemności i radości podczas Twoich epickich wyścigach rodem z Need For Speed, średniowiecznych walkach PvP i wielu różnorodnych mini-gierek.
co?za pisanie na forum społecznościowych nie otrzymuje się doświadczenia takto to by każdy spamił
mamajek8 moge ci dac jakos 4 bo mnie juz na nic nie stac????✋