Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Dont strave togeher to przyjemna gra survivalowa od Znanego twórcy "Klei". Dziś opowiem dlaczego tą gre warto kupić.
Jak Wspomniałem gra jest miła i moża grac ze znajomimi co jest dużym plusem. Ale jednak w tej odsłonie seri nie ma trybu przygody i to jest smutne. Ale kontunując:
Gra Don't Strave Togeher została wydana w roku 2016 21 Kwitnia. Zawiera ona w sobie DLC "Region of Gigants" (ROG) Gra Aktualnie kosztuje 14,99€ ale myśle że z wprowadzeniem zł do polski będzie ona kosztowała 50-55zł więc. Gra ciage się rozwija Aktualnie jest na aktualizcji " A new region" part 1" czyli na 1 planowanej DUŻEJ Aktualizacji druga DUŻA auktalizaja ma być dostępna w roku 2018. Oraz do 2018.4 ma się pojawić Event "The Froge". A do Zwykłego Don't Strave dodatek "The Hamlet".Jednak gra jest troche ciężka i może zniechęcić i tak do niej wracam :)
Ogółem:
Plusy:
-Świeta grywalność
-Fajna Rysowana grafika
-Można grać z przyjaciółmi
-Pety
-Bossy
-Gra jest ciągle rozwijana
-Masa sekretów
-Nie jest prosta
-Wciąga
-Pory Roku
-Mody/Społeczność
Minusy:
-Mało jedzenia
-Na starcie jest bardzo trudno
-Bosy które same prychodzą
-Trudne postacie (Maxwel,Wojownicz,Wolfgang itd)
MOJA OCENA:
9.7 / 10