Nie wiem czy powinienem zaczynać ze względu na hitboxy w poprzednich sezonach i innych słabych mechanizmach
Gra jest fajna.Hitboxy i inne błędy są jk najszybciej naprawiane by błędy nie przeszkadzały graczom. Jeśli chcesz to zagraj :D
Dla mnie taa gra nie ma sensu. Nie rozumiem jej popularności
Moja ulubiona gra.....
Tylko, że rok temu było kilka razy lepsza.
Wedlug mnie fornite robi sie nudne
jeśli nie masz jakiś innych gierek to można pograć bo nie jest najgorsze .można się pośmiać jak grasz z randomami i Ci się trafią największe bambiki które nie wiedzą co robić.Beka jest.
Warto zagrać ponieważ jest darmowe tylko bardziej polecam grać na komputerze bo na xboxie musisz sobie wykupować xbox live gold na przykład na ps4 nie trzeba wykupywać plusa i tu jest plus dla ps4 i fortnite jak dlamnie jest to jedna z lepszych gier na świecie naprawdę możesz wygrać duże nagrody pieniężne za swojego skilla i po prostu za granie i właśnie za to ja uwielbiam fortnite i epic games się słucha swoich graczy jak graczą coś nie pasuje to zmieniają a na przykład w CS go aż tak się swoich graczy nie słuchają
Szczerze? Nie warto. Gra się i tak znudzi. Jest dużo cheaterów itp. Wydasz na nią pieniądze kiedy się wciągniesz, a później będziesz żałować :/.
warto tylko nie wydawaj dużo pieniędzy dobra 50 złotych nie więcej bo i tak ci się znudzi.
Nwm ja nie gram ,ale mój brat gra i kocha tą gre
Warto grać bo jest za darmo i często aktualizowane
Zdecydowanie nie warto. Community na poziomie dzieci z podstatówki. Nie polecam
Sezon ciekawy i uważam że wart zagrać