no ma mało gierek nie ma co znaleśc
parenaście tysięcy dobrych gier a ty narzekasz szkoda gadać nerwy człowieka ściskają!!!
Jak mało?! Wtf roblox ma dużo gier
Oszalałeś? Przecież roblox ma dużo gier! Do wyboru do koloru xD
ma garstkę fajnych dobrych gier ale takto ma dużo gościu o czym ty gadasz
chyba grasz w roblox 5 minut
Możnaby sie dołończyć bo lubie roblox
W co lubicie grać najbardziej bo ja w jail brejka i w fishing simulejtor
Robox ma dużo gier lecz trzeba ich poszukać ale jak komuś nie pasuje to niech sobie robi sam tryb
roblox ma ponat 1m trybuw
w sęsie że mało gier fajnych a nie gier bo gier to ja wiem ile bambiki
ROBLOX MA MILION GIER A JAK CI SIE COS NIE PODOBA LUB NIE MOZESZ NIC ZNALEZC TO IDZ NA INNE GRY I TYLE KONIEC TEMATU
po co sie udzielasz na czacie raku!!!
Robloks ma dużo ger tylko nie wszystkie nie są fajne ale jest tysiace fajnych trubuw
nie ma mało bo miliony graczy od początku mają jakąś gre ale trzeba dodać dodatki itp..
Jak dla mnie roblox ma tysiące dobrych i fajnych gier więc niewiem dlaczego tak narzekasz. Każdy tam coś dla siebie znajdzie :)
W robloxie gry robią ludzie a nie roboty czy twórcy gier. Niektórzy robią bardzo dobre gry które sa na topie. Inny poprostu 10 min zrobia gre zeby zarobic. Nirktoey na robloxie zarabiaja przez robienie map np. parkur. Dalmy przyklad mozemy miec fajne gadzety za jedyne 10robuxow i se kupuja.
super place roulette istnieje. jest w nim chyba największy wybór nowych gier jeżeli chce ci się czekać na coś dobrego. podziękuj mi później