Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Hej Znalazłem stronę na której można zdobyć golda do World of Tanks. Jedyne co trzeba robić to grać randomki. Na stronie trzeba wcześniej dołączyć do wyzwania darmowego lub jak ktoś woli płatnego i zagrać minimum 4 randomki. Zdobywa się punkty zależne od miejsca które się zajęło. Ogólnie miły sposób na zdobywanie golda bo trzeba tylko grać więc postanowiłem się z wami podzielić. Tutaj link do strony na której trzeba się zarejestrować i połączyć konto z gry. http://social.pwnwin.com/share?referrer=AWRK Rejestrując się poprzez mój reflink otrzymasz kilka punktów na start. Powodzonka