Deszcz

Gem442

AdminSwirfty: 1,000 Gems is equivalent to $1.00
novice rank iconfnogaj: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconpl2oph1t Bogdaan: like 1 penny each?
unranked rank iconpl2oph1t Bogdaan: whats the conversion rate for gems to usd?
unranked rank iconpl2oph1t Bogdaan: well my chips tracked
unranked rank iconpl2oph1t Bogdaan: Translating what you said lol
unranked rank iconМахсум Ахмедов: Здравствуйте всем как ваши дела у вас все хорошо вы чем занимаетесь
unranked rank iconpl2oph1t Bogdaan: guess i'll try an offerwall
unranked rank iconpl2oph1t Bogdaan: im pretty familiar with GPT sites too
unranked rank iconpl2oph1t Bogdaan: odd i cant get any game to track ive tried like 5 now
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
AdminSwirfty: We show you games and offers in your specific location
unranked rank iconpl2oph1t Bogdaan: is this site region specific?
AdminSwirfty: Complete offers and chat then click on the "Join" button
unranked rank icontammsaare: How to get on the rain?
SystemGamehag: 6 users received Gem35 from the Rain.
unranked rank iconpl2oph1t Bogdaan: yeah i cant get any game to track
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
AdminSwirfty: You can earn Gems by playing games, completing offers, and taking surveys
unranked rank iconAngel Angel: How to get rewards from the previous version of the site? Before the global update I took several keys :(
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version) ratJAM emote (inline chat version)
unranked rank iconpl2oph1t Bogdaan: I cant get any game here to track
unranked rank iconErik Sedrakyan: hjffh
unranked rank iconskrt: ditto emote (inline chat version)
unranked rank iconskrt: chill pakman :D
unranked rank iconPaulTran: hello
SystemGamehag: 3 users received Gem129 from the Rain.
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconewayva: catJAM emote (inline chat version)
unranked rank iconskrt: pepeD emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

58

0/160

Najlepsze Mody do Gta 5

Kurken avatar

Kurken

March 12, 2020 at 07:57 PM

W tym artykule chciałbym przedstawić wam kilka najlepszych modów do Grand Theft Auto 5. Z modami jest powiązane wiele stron internetowych,Blogów i Serii na YouTube. Wiem że dużo osób ma je już wgrane mody lub ma zamiar je pobrać dlatego chciałbym wam pokazać te ( Moim zdaniem ) najlepsze. Wygodnie sobie Klepnij na krzesło i zapraszam Was do czytania! 

1. Prędkościomierz

Prędkościomierz jest rzeczą nie tyle zabawną dodającą coś nowego np. nowe możliwości ten mod po prostu dodaje licznik prędkości. W co nie usiądziesz w auto czy motorówkę pojawi ci się on Prędkościomierz (oczywiście gdy go wgrasz) odmierza on twoją prędkość co jest w jakiś sposób ułatwieniem rozgrywki. Tego moda można zaobserwować między innymi u Kalucha czyli polskiego YouTubera który zajmuje się właśnie tematem Grand Theft Auto. Ten mod można odszukać w przeróżnych wzorach i wersjach na różnych stronach z modami.

2. Menyoo 

Menyoo czy jak kto woli Menu z Grand Theft Auto 5 zna każdy kto choć chwilę oglądał jakieś  profesjonalnie zrobione odcinki z YouTube. Dzięki temu pożytecznemu Modowi można wiele np. zmienić pogodę, porę dnia, Przenieść się w dowolne miejsce na mapie, Zespawnować Auta, Ludzi I wiele innych ale zbyt dużo wymieniać.

3.Możliwość Jazdy Pociągami i Tramwajami

Niestety nie udało mi się odszukać oryginalnej nazwy moda ale nazywajmy tego moda tak jak napisałem powyżej. Mod jak sama nazwa wskazuje ma na celu pomóc nam w prowadzeniu pociągu w świecie GTA 5 co byłoby bez tej modyfikacji nie możliwe ponieważ próbowałem wszystkiego ale z wyjątkiem tej jednej wyjątkowej misji w której można to zrobić to nie udało mi się i sądzę że wam też 

4.Możliwość wejścia do wszystkich budynków 

W stronach Word Wide Web czyli WWW typu Modyfikację do GTA w których były Modyfikacje typu SpongeBob itp. znalazłem chyba najlepszą. Możliwość Eksploracji wszystkich budynków ponieważ my jako gracze mamy niedosyt takich rzeczy Co nie? 

5.Police Mod 

Ukradliście kiedyś radiowóz ubraliście się na niebiesko i Patrolowaliście okolicę? Miałem tak nie raz ale gdy zobaczyłem tą Modyfikację to się zmieniło (Brzmi jak początek reklamy OwO). Ten Mod pozwoli ci wybrać policjanta radiowóz itp. i ruszyć na pełno prawny Patrol!

Bonus!:

Bonus numer 1: Better Deformation

Lubisz zniszczenia aut jak ja? Zainstaluj tą Modyfikację ponieważ dzięki niej twoje auta o wiele realniej będą się wgniatać!

Bonus numer 2: Tsunami

Ten mod pozwoli ci przeżyć prawdziwą zagładę jaką jest Tsunami! Oczywiście nie ma się co bać przecież przeżyjesz to tylko gra!Jest jedno ''Ale'' Gdy uruchomimy taką jedną funkcję... zamiast nadmiaru wody będzie wręcz przeciwnie jej brak!

A ja wam bardzo dziękuje za czytanie i mam nadzieje że wam się podobało Jeśli tak to napisz komentarz i zostaw Trochę gwiazdek a ja się z wami żegnam Pa!

Kurken avatar

Kurken

March 12, 2020 at 08:00 PM

noi fojnie 100 KD nie chodzi pieszo :D

Jacho2007 avatar

Jacho2007

March 13, 2020 at 03:15 AM

Lubię GTA
MaJu25 avatar

MaJu25

March 13, 2020 at 04:30 AM

nieźle brakuje mi tylko lepszego ragdolla