W tym artykule chciałbym przedstawić wam kilka najlepszych modów do Grand Theft Auto 5. Z modami jest powiązane wiele stron internetowych,Blogów i Serii na YouTube. Wiem że dużo osób ma je już wgrane mody lub ma zamiar je pobrać dlatego chciałbym wam pokazać te ( Moim zdaniem ) najlepsze. Wygodnie sobie Klepnij na krzesło i zapraszam Was do czytania!
1. Prędkościomierz
Prędkościomierz jest rzeczą nie tyle zabawną dodającą coś nowego np. nowe możliwości ten mod po prostu dodaje licznik prędkości. W co nie usiądziesz w auto czy motorówkę pojawi ci się on Prędkościomierz (oczywiście gdy go wgrasz) odmierza on twoją prędkość co jest w jakiś sposób ułatwieniem rozgrywki. Tego moda można zaobserwować między innymi u Kalucha czyli polskiego YouTubera który zajmuje się właśnie tematem Grand Theft Auto. Ten mod można odszukać w przeróżnych wzorach i wersjach na różnych stronach z modami.
2. Menyoo
Menyoo czy jak kto woli Menu z Grand Theft Auto 5 zna każdy kto choć chwilę oglądał jakieś profesjonalnie zrobione odcinki z YouTube. Dzięki temu pożytecznemu Modowi można wiele np. zmienić pogodę, porę dnia, Przenieść się w dowolne miejsce na mapie, Zespawnować Auta, Ludzi I wiele innych ale zbyt dużo wymieniać.
3.Możliwość Jazdy Pociągami i Tramwajami
Niestety nie udało mi się odszukać oryginalnej nazwy moda ale nazywajmy tego moda tak jak napisałem powyżej. Mod jak sama nazwa wskazuje ma na celu pomóc nam w prowadzeniu pociągu w świecie GTA 5 co byłoby bez tej modyfikacji nie możliwe ponieważ próbowałem wszystkiego ale z wyjątkiem tej jednej wyjątkowej misji w której można to zrobić to nie udało mi się i sądzę że wam też
4.Możliwość wejścia do wszystkich budynków
W stronach Word Wide Web czyli WWW typu Modyfikację do GTA w których były Modyfikacje typu SpongeBob itp. znalazłem chyba najlepszą. Możliwość Eksploracji wszystkich budynków ponieważ my jako gracze mamy niedosyt takich rzeczy Co nie?
5.Police Mod
Ukradliście kiedyś radiowóz ubraliście się na niebiesko i Patrolowaliście okolicę? Miałem tak nie raz ale gdy zobaczyłem tą Modyfikację to się zmieniło (Brzmi jak początek reklamy OwO). Ten Mod pozwoli ci wybrać policjanta radiowóz itp. i ruszyć na pełno prawny Patrol!
Bonus!:
Bonus numer 1: Better Deformation
Lubisz zniszczenia aut jak ja? Zainstaluj tą Modyfikację ponieważ dzięki niej twoje auta o wiele realniej będą się wgniatać!
Bonus numer 2: Tsunami
Ten mod pozwoli ci przeżyć prawdziwą zagładę jaką jest Tsunami! Oczywiście nie ma się co bać przecież przeżyjesz to tylko gra!Jest jedno ''Ale'' Gdy uruchomimy taką jedną funkcję... zamiast nadmiaru wody będzie wręcz przeciwnie jej brak!
A ja wam bardzo dziękuje za czytanie i mam nadzieje że wam się podobało Jeśli tak to napisz komentarz i zostaw Trochę gwiazdek a ja się z wami żegnam Pa!
noi fojnie 100 KD nie chodzi pieszo :D
nieźle brakuje mi tylko lepszego ragdolla