Jeśli tak, to co sądzicie o tej grze?
Nudna, ładna grafika fajna muzyka, ogolnie przyciaga uwage. Alw.. żygac sie chce jak juz sie troche pogra bo jakis mózg wymyslil trasy slalomem do bramek i sa za dlugie, Chwile da sie pograc a potem juz szlag tafia i strasznie sie to dłuzy i przestaje byc fajne. Do tego specyficzne sterowanie. Na zwyklej arenie moze i byłoby ok ale nie do ******* w takich slalomowych tasiemcach do tego z jakimis ********* strumykami lawy na obrzeżach. Zagraj zobaczysz. Ogolnie wrazenie bardzo pozytywne. ale odechciewa sie po krotkim gameplayu.
Supportem sie fajnie gra.
@Martiss21 dziękujemy, Twoja wypowiedź wiele wniosła do tej dyskusji.
Gra wygląda bardzo ciekawie, niestety nie wiem jak będzie się spisywać przy dłużyszm graniu, bo zwiesiła mi komputer XD
Gra w sumie ciekawa tylko trzeba ogarnąć. Klimat super :D
Wciaga gdy osiagnie sie pewne umiejetnosci :thumbsup:
Słaba, strasznie nudna, nieczytelne menu, nieintuicyjne bardzo. Zrobię 6 poziom i dzięki.
trzeba prubować bo swoje zdanie jest najważniejsze
Ja i nie wytrzymuje mija 2 dzien a nadal nie zaakceptowali mego SS
Fajnie zrobiona, ciekawa gra. Polecam :)
W grze panuje straszne zamieszanie i trzeba się do tego przyzwyczaić al całkiem spoko gierka
Ile wam zajeło wbicie tego 3lvl?
Zrobienie dwóch pierwszych zadań to kwestia paru dobrych meczy z bonusem EXP ,który na start dostajesz
JA...... gra trochę nudna ale 1 zadanie robi się w max godzine a co do innych to jeszcze nie doszedłem :/
już troche się w to pogrywało