Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Cześć jestem Maniox, ostatnio słyszałem o tej całej burzy w internecie, więc jeśli nie wiecie, to zapraszam do omówienia tematu.
Chodzi głównie o znaną nam wszystkim serię Grand Theft Auto, której wydawcą jest dobrze znany wszystkim Rockstar.
Do internetu wpływają coraz to nowsze informacje dotyczące serii Grand Theft Auto 6.
W Grand Theft Auto 6 mają znajdować się 3 grywalne postacie w tym kobieta.
Jeden z deweloperów pracujących nad ową grą zdradził nam, że w grze powrócimy do Vice City, ale tym razem
nie odwiedzimy terenów Miami, ale również miasto Orlando.
Słyszano też, że autorzy bardzo chcieli umieścić akcję w Londynie, ale szefostwo uznało, że
powrót do Vice City będzie lepszym pomysłem.
Grand Theft Auto 6 ma zostać podobno wydane w 2019 lub 2020 roku.
Oczywiście tradycyjnie produkcja Grand Theft Auto trafi najpierw na konsole i za
12 miesięcy na pecety.
Przedstawię teraz taki mały życiorys postaci kobiety, więc ma ona na imię
Theresa i była ona członkiem armii do czasu kiedy została z niej wydalona i zajęła się
prostytucją.
Jak wspomniałem, wszystko będzie się odgrywało w VICE CITY i kampania będzie wyglądała tak, iż będzie widniał napis Grant Theft Auto VICE, jak widzimy pierwsze dwie litery to VI, ale także i początek nazwy metropolii.
Niestety jeszcze nawet nie jest zapowiedziana premiera, ale miejmy nadzieję, że będzie ona jak najszybciej.
Wystarczy nam tylko czekać na następną serię Grand Theft Auto, ponieważ dajmy im rozwinąć grę jak najlepiej się da.
Autorzy robią to tak długo, ponieważ chcą, aby było jak najmniej błędów.
Są też spekulację, że jeszcze przed premierą Grand Theft Auto 5, już w Grand Theft Auto 6 były rozpoczynane prace.
No i właśnie tym zdaniem kończymy mój artykuł, żegnam.