Czy wiecie czy nadal można zdobywać punkty grając w minigry?
W gamehag katana najlepiej :)
Już trochę KD zarobiłem w Katenie. Nie weiem tylko kto wymyślił, żeby po każdej grze wychodzić i wchodzić od nowa w mihry, żeby KD dochodziły. JPrzynajmniej u mnie tak jest.
mam to samo F5 po kazdym 1000 plus teraz reklama sie wpierdziela a wczesniej grało sie normalnie i szybko ehh
z tymi reklamami to przegięcie jakieś. Rozumiem że gamehag zarabia ale bez przesady. poziom w minigrze trwa jakieś 30 sekund a później reklama trwająca 2,5 minuty. Aż się grać nie chce.
Mam takie pytanie ile wbijaliscie 3 poziom bo brakuje mi tylko 29% a chciałbym już odeebrać nagrodę. I jeszcze jedno jak wbijaliscie poziom?
Gdyby nie reklamy to by było okej. Ale nadal można. najlepiej na katana :D
katana najłatwiejsza do zdobywania punktów
jak najjszybcjej zdobyć 10k punktów
Czemu nie odpisujevie na moje pytania cjcjsjwhdjckxoskdncnjxisxkncbfjsixkcjcjc
Ile wbijaliscie ten 3 poziom zeby odebrac nagrodę bo brakuje mi 18% a powoli nudzi mi się codzienne pisanie tych komentarzy i szukam innego sposobu na wbicie poziomu. Ale narazie trzeba pisać.
Ja w katanie dużo zdobyłem.
Jestem ciekaw kiedy dodadzą nowe gry na gamehag bo te co są to się trochę nudzą i drochę długo sie te punkty zbiera i jeszcze te reklamy polepszyli by to dodali coś nowego jakieś nowe zadania np w grach czy cos bo jak to sie już zrobi to niema co robić i ludzie zakłdają koljne konta i koljne a gamehag ich banuje i tak jest w kółko
ja tam nie zabardzo polecam grać w mini gry :P
Polecam gamehag katana najłatwiej się zarabia
katana najlepsza potem sorcerer
Katana ;) Bardzo polecam wszystkim ! ! !