Nie jest zla ale sa lepsze
W co do tej pory nie otrzymałem od Pana w sprawie pracy
bardzo fajna gierka gram w nią od ponad 4 lat bardzo dużo chce aby ten komentarz został polajkowany chociaż przez 3 osoby za każdego lajka czyli za 0 lajkuw bardzo dziękujew zapraszam mój nick to 1234567awand taj ja zawsze tak sie nazywam
Dla mnie nudy :P Strasznie powtarzalne już po paru meczach
giera spoko można pograć ale są lepsze
Ventum, w jednym wątku piszesz że jest spoko, a w drugim żenie warto tracić czasu. Coś kręcisz :P
nie wiem, nigdy w nią nie gralam hahaa
moim zdaniem nie jest fajna tylko nudna a to jest trudne do stierdzenia niektórzy to lubią ja nie
może być, chociaż mogliby zwiększyć KD za zadania
ok ok wszystko ok jeszcze mi sie instaluje jak to czytasz to daj łape
to nie matakże dobrze albo że nie dobrze
Star conflict to jedyna taka gra zręcznościowa si-fi na rynku, spędziłem w niej wiele godzin raczej dni. Nigdzie nie mozna się tak pokręcić jak tu. Mozna tu znaleśc statki od interceptorów do destroyerów. Jest wiele róznych rozgrywek Pvp, pve, co-op walki drednotów i specjalne operacje. Najbardziej przypadły mi do gustu walki drednotów obmyślanie strategii na drużynę przeciwnika. Każdy statek ma określone moduły i specjalność w walce. Wszystkie przedmioty w grze mozna zdobyć ale niestety poświęcając bardzo duzo czasu jesten z wiekszych minusów. Od wprowdzenia klasy wsparcia ogniem czyli destroyerów gra zrobiła się nie zbalansowana i z czasem developerzy zaczeli tworzyć bronie z aimem i modóły które zmniejszają mobilność statkom ich wytrzymałość ( szczególnie mam na myśli klasę Elydium) . Zwykłe statki dostepne graczom bez płacenia, nie mają juz dużego wpływu na bitwe i cieżko sie nimi odnaleść w rozgrywce gdzie znajdują sie statki klasy elydium albo destroyery. W grze mozna zdobyć tak zwanego golda poprzez handel, przedmioty mozna zdobyć przez zdobywanie tak zwanego iridium. Gra jest bardzo dobra moim zdaniem mogła by sie bardzo rozwinać ale niestety idzie w złym kierunku. Coraz mniej jest graczy, zostało w niej wiekszość starych tak zwanych,, wyjadaczy,, 8/10 :)
Grałem nawet fajna, Mogła by się trochę bardziej rozwinąć Jest wiele rozgrywek Pvp, pve, co-op walki drednotów i specjalne operacje
nudna gra. Nie nabiłam nawet jeszcze 4 lvl, a już mi się znudziała. Lepiej zagrać w coś lepiej punktowanego