Ja gram dla własnej satysfkacji, lubię poznawać nowe gry :)
Darkmoon Realm to wyjątkowe doświadczenie. Zostaniesz wezwany do świata fantazji i cudów, pełnego niekończących się wyzwań, potężnych walk z bossami, walki na arenie i wyzwania w lochach. Poluj na demony, zdobywaj łupy, zwiększaj swoją rangę i ratuj ziemię przed chaosem. Wybierz, aby zostać przywódcą gildii lub grać samodzielnie. Bez względu na to, co zdecydujesz, w Darkmoon Realm czeka Cię nowa przygoda.
FUNKCJE
1. Postęp NON-STOP
Twoja postać i partnerzy będą o ciebie walczyć, nawet gdy nie grasz. Po powrocie do gry doświadczenie i zasoby zostaną automatycznie dostarczone! Będziesz mógł natychmiast ulepszyć cały sprzęt, umiejętności i moc!
2. DOŁĄCZ do milionów na całym świecie
Mnóstwo graczy na całym świecie każdego dnia dołącza do wielkich przygód Darkmoon Realm. Wejdź do trybu gry wieloosobowej i kooperacyjnej i razem pokonaj potężnych przeciwników lub walcz o terytorium.
3. DOSTOSUJ od stóp do głów
Dostosuj swoją postać na wiele sposobów. Wybierz własną klasę, sprzęt, skrzydła, kostiumy, tytuł, partnerów, a nawet boginię-obrońcę. Twórz, ulepszaj i oczarowuj własny sprzęt. Sprzęt nie tylko poprawi statystyki, ale także styl i aspekt
wiele poziomów. Eksperymentuj i znajdź swoje idealne dopasowanie!
4. ZBIERAJ i ulepszaj majestatycznych partnerów
Wybierz swoich partnerów i kultywuj ich, aby byli silniejsi niż kiedykolwiek!
Każdy ma swoje cechy, umiejętności, formy i ataki. Znajdź przedmioty, aby rozwinąć partnerów i zwiększyć ich siłę. Mogą zaoferować ogromną przewagę w bitwie!
fajna ta aplikacja jest wiec takze no nie wiem oc co chodzi
gram bo moje życie nie ma sansu