Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Immortals drużyna która w wiosennym kompletnie zdominowała NA LCS przegrywając tylko jeden mecz.W play-ofach zaskakująco przegrali z średnio działającym składem TSM odpadając w półfinale.Letni split nie różni się tak bardzo od wiosennego "nieśmiertelni" przegrali tylko i wyłącznie z TSM,który po zmianie supporta ponownie stoi na szczycie NA LCS.Immortals to drużyna,która ma świetnych mechanicznie oraz dobrze zgranych ze sobą zawodników.Toplaner oraz jungler to byli zawodnicy FNC którzy dokonali niesamowitego wyczynu kończąc split bez żadnej porażki oraz zajmując 3-4 miejsce na mistrzostwach świata sezonu piątej.Na pozycji adc znajduje sie dobrze znany Wildturtle.
C9 drużyna z ogromną historią w NA LCS.Tak jak "nieśmietelni" posiada niesamowicie zdolnych oraz zgranych zawodników.Ich midlaner "Jensen" to zawodnik,który niejednokrotnie pokazywał że jest jednym z najlepszych midlanerów świata.Jungler "Metos" przez niektórych uważany za najlepszego junglera amerykańskich LCS gra bardzo solidnie i rzadko popełnia błędy.
Nie będę juz wspominał o ich adc czyli o "Sneaky",który przez cały czas utrzymuje forme przez co zasługuje na top4 amerykańskich strzelców.
Mój typ na ten mecz to 3:1 dla Immortals.Ten mecz będzie wyrównany mimo wytypowanego wyniku.Mimo że drużyny są na podobnym poziomie "nieśmiertelni" nie pozwolą drugi raz wyrwać sobie finału z rąk.C9 to solidna druzyna,która na pewno nie odda finału za darmo,jednakże nie mają zbytnio dużych szans w starciu z Immortals.
Dziękuje za przeczytanie tego artykułu.
Typujcie wyniki w komentarzach!