milercambrighe
milercambrighe
Gem508
Sofiiia Bohush
Sofiiia Bohush
Gem9
Atia
Atia
Gem343
Woc
Woc
Gem1,092
Clash.gg
Clash.gg
Gem600
Heekas
Heekas
Gem2,275
Shop
Shop
Gem4,820
mairazahid001122
mairazahid001122
Gem28
milercambrighe
milercambrighe
Gem10
milercambrighe
milercambrighe
Gem708
ArmoredPigeon
ArmoredPigeon
Gem578
milercambrighe
milercambrighe
Gem1,070
ben robas
ben robas
Gem560
anthon151823
anthon151823
Gem40
Narahari Desai
Narahari Desai
Gem8
erayve
erayve
Gem462
Cases.gg
Cases.gg
Gem1,000
ArmoredPigeon
ArmoredPigeon
Gem932
benrobas7788
benrobas7788
Gem7
ArmoredPigeon
ArmoredPigeon
Gem10
Deszcz

Gem20

unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version) pressF emote (inline chat version)
unranked rank iconnextu uu: Hello
SystemGamehag: 3 users received Gem63 from the Rain.
unranked rank iconaliyashaimardanova: 😒
unranked rank iconArmoredPigeon: ok
SystemGamehag: 9 users received Gem132 from the Rain.
novice rank iconszopikkinga: you processed the last withdrawal requests very quickly :)
AdminSwirfty: Cashouts are reviewed and approved throughout the day
novice rank iconszopikkinga: Mods please aproved paypal cashout request :(
unranked rank iconamella: let it rain :-)
unranked rank iconaliyashaimardanova: 🤦‍♂️
unranked rank iconerayve: catJAM emote (inline chat version)
unranked rank iconskrt: maybe you got hit with a chargeback
unranked rank iconbratgraciaz: What happened to my account balance??
unranked rank iconhamsh.mg2: which is the easiest game to earn from it
unranked rank iconhamsh.mg2: KEKW emote (inline chat version)
unranked rank iconbenrobas7788: hi
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconolikle92: hi
unranked rank iconLautaro Martinez: ....
adept rank iconHeekas: catJAM emote (inline chat version)
SystemGamehag: One user received Gem158 from the Rain.
unranked rank iconR: approve withdraw
unranked rank iconblonwon: where are steam gift cards?
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version) pressF emote (inline chat version)
novice rank iconJoker Tu perds un Joker: no
novice rank iconszopikkinga: Halo mods ?
SystemGamehag: 2 users received Gem13 from the Rain.
unranked rank iconJulieta Cenoz: blobDance emote (inline chat version) Jsjs
unranked rank iconJulieta Cenoz: Para mis gemassy robux
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

48

0/160

Moje TOP5 Trybów w Minecraftcie

Orzel000 avatar

Orzel000

February 11, 2020 at 10:59 PM

Witam o to moje TOP5 trybów w Minecraftcie do świetnego spędzania czasu z przyjaciółmi

Minecraft, gra pewnie przez każdego dobrze znana ale nie każdy wie jak w nim można się świetnie bawić, dlatego tym właśnie osobom w tym poradniku postaram się pomóc! 

Tryby w których najlepiej się bawiłem:
  ~Bed / Egg Wars (gra polega na tym że jest przeważnie 8 drużyn po 1/2/3/4 osoby w drużynie (zależnie od wybranego trybu), wszyscy respią się na wybranej wyspie i zaczynają grę... Głównym celem jest obudowanie własnego i ochrona jego, ponieważ Łóżko/Jajko odradza nas w razie śmierci, oraz próba zniszczenia ich przeciwnej drużynie w celu wyeliminowania ich z gry. materiały na ulepszenie broni, obudowanie łóżka zdobywamy z centralnego punktu bazy, a w późniejszym etapie udajemy się budując się w kierunek środka mapy po diamenty / emeraldy które dadzą nam możliwość ulepszenia ekipunku na najwyższy poziom.)

~Drugi typ to survivalu jak to nazwę z działkami... Polega on na tym że założyciel serwera robi pola (zwane potocznie działkami) które możemy wykupić za daną cenę aby się na nich wybudować. Na startcie dostajemy dane wyposażenie które pomoże nam w łatwiejszym zdobywaniu materiałów. Tryb ten nie może istnieć bez tzw. systemu prac (są ustalone prace, które może sobie dany gracz wybrać i po wykonywaniu jej dostaje daną nagrodę). Osobiście, jeśli ktoś chciałby postawić taki serwer to polecam zrobić regulamin (bo się na pewno przyda), wybudować parę lub więcej gotowych domków na sprzedaż (najlepiej aby to były domki ładne, a nie zwykłe klocki)... Ze smaczków oraz ważniejszych rzeczy jakie można jeszcze dodać w tym trybie i zalecam je dodać to:
- Prace (Policjant - pilnujący czy nikt nic nie kradnie / Barbarzyńca - zdobywający surowce z potworów / Rolnik - zdobywający pokarm / Architekt - projektant jak i budowlaniec ładnych domów na sprzedaż / I NAJWAŻNIEJSZE Cztery ----> Budowlaniec - buduje według schematu / Kopacz - wyrównuje ziemie, wypełnia miejsca pokryte wodą które mogą się przydać do rozbudowy terenu / Górnik - zdobywa rudy / Drwal - zdobywa drewno
- Tryb w jakim gramy to najlepiej Przygoda (na początek wybudujemy co trzeba na CREATIVE, a potem już wszyscy na survivalu)
- Dodanie realnych budowali takich jak kościół / SKLEP WAŻNE!!! (w którym można kupować różnorodne itemki za inne itemki) np. Lidl

~ City/Village world, czyli świat na którym gramy na CREATIVE (ale zabronione jest wysadzanie, niszczenie itp.) - głównym zamysłem tego trybu jest jak w poprzednim wymienionym budowanie na działkach (lecz tutaj od początku średnich / dużych) domków czy innych kreatywnych budowli i zamysłem jest stworzenie dużego ładnego i sensownego miasta (czyli budynki modernowe koło modernowych, a domki wiejskie koło wiejski itp.) po dłuższym czasie gry i większej ilości kreatywnych dobrych budowniczych wyjdzie bardzo przyjemny dla oka i fajny efekt

~ Kalambury, (TRYB KREATYWNY) raczej nie muszę nikomu przedstawiać o co w tej zabawie chodzi lecz na wszelki wypadek wytłumaczę :).  W Minecraftcie w tym trybie chodzi o to że jedna osoba wymyśla / lub dostaje od serwera co ma wybudować (można grać na ograniczone materiały lub nie) zadaniem reszty jest zgadnąć co dana osoba buduje (pierwsza osoba, które zgadanie = wygrywa i teraz ona jest osobą budującą) Bardzo Polecam

~ Walki na Budowanie, (TRYB KREATYWNY) w trybie tym każdy ma dany obszar (taki sam) na wybudowanie budowli którą zleci serwer (np. ufo, każdy buduje wtedy ufo najlepsze jakie potrafi (czas jest ograniczony i każdy może użyć wszystkich materiałów)) kiedy czas się skończy możemy zobaczyć innych budowle i ocenić która wyszła komu najlepiej. 

Dziękuję za przeczytanie moich ulubionych 5 trybów, mam nadzieję, że któryś przypadł wam do gustu! 
Cześć!
Lunaimrok avatar

Lunaimrok

February 12, 2020 at 03:07 AM

Fajnie według mnie najlepsze są 1 i 2 tryby :D
cybertriks avatar

cybertriks

February 12, 2020 at 11:19 PM

survival najlepsz
lo9l1000 avatar

lo9l1000

February 13, 2020 at 02:03 PM

ЦФКАВЯВВФЫЦЧЫЕКЫВКУФВЫК УФВЫКУЦФВЫЧУЦФВЫУЧВЫУКЧВКУФЫЧВКУЫФУЦ\ЧУКЫКЯФЫЧФУ\ЫЧКУЫКЫЧВКУЯ\ЫЧКУ\ФЫЧКУЫФ\КУЫКЧЫ\КУЧКУФВЧКУФКУФЫКУВЫЧУФЫВЧ
Kotek1212121 avatar

Kotek1212121

February 14, 2020 at 12:13 AM

W Bed wars zawsze chowam itemy bo gdy dedne to mogę sobie je wziąć

Kotek1212121 avatar

Kotek1212121

Ale lubie bed wars
Kotek1212121 avatar

Kotek1212121

Jest fajne