Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
..Warframe''
jest to przygodowa gra akcji osadzona w wielkim kosmosie w której wcielamy się w postać Tenno głównego bohatera rozgrywającej się akcji.
Mimo że gramy na początku gry sami to jest to gra Wieloosobowa z naciskiem na współpracę,więc śmiało możecie zaprosić kolegę do wspólnej gry.
,,Warframe'' jako dobra alternatywna gra
Początkowo zaczynając grę myślałem sobie,że to będzie jedna z najgorszych gier jakie mogłem kiedykolwiek spotkać,myliłem się.
Warframe od początku mi się nie podobał,lecz zacząłem myśleć inaczej, gdy pierwszy raz odpaliłem tą grę.
Pierwsze co zobaczyłem to niesamowitą cutscenę oraz uwaga! Niesamowitą grafikę.
Zdziwiłem się,ponieważ ta gra ma aż 7 lat!
Jej grafika dorównywała dzisiejszym grom typu Tombraider a fabuła Spider-manowi.
Oprócz tego,gra posiada również dobrą i łatwą mechanikę skakanie,bieganie,ślizg,bieganie po ścianach,wspinanie itd.
znajdziecie właśnie w ,,Warframe''.
Grafika na najwyższych ustawieniach
Grafika na najniższych ustawieniach
l ,,Warframe'' Grafika a Gra
Wymagania:
Gra:
gra jest niesamowicie przyjemna, dzięki łatwej mechanice gry możemy poruszać się naszym Tenno jak ninja zakradając się do wroga,
biegając po ścianach i skacząc po górach.
Oprócz tego mamy z 25 ok. różnych Tenno do grania dzięki czemu rozrywka może być różnorodna,
niestety wszystkie są płatne a do wyboru mamy tylko 1 z pośród 3 Tenno.
W grę możemy zagrać ze swoim znajomych,misja trwa 20-30 min w moim przypadku.
Grafika:
Grafika jak już wcześniej wspomniałem jest naprawdę piękna dzięki niej możemy czuć się jakbyśmy byli naprawdę w kosmosie.
Panel Pauzy został zaprojektowany tak, aby oddawał wrażenie że jesteśmy w wyższej technologii,
twórcy również postanowili dodać panel z emailem żeby oddać realistyczność grze.
Podsumowując:
Gra jest idealna jako alternatywa do grania,ma niesamowitą grafikę oraz różnorodność postaci i naprawdę dobrą mechanikę gry.
Możemy w nią zagrać wspólnie ze znajomym.
Gra jest darmowa i dorównuje grafiką innym grom.
Dziękuję za uwagę!