POMOŻCIE PROSZE CZY KUPIC ROBUXY CZY NIE ZA KD
opłacało bardzo ja tu kupiłem aż 500 robux i sie ciesze!!!!, i warto grać w roblox polecam.
Ej a jak zebrac KD najlepiej?
Ktos powie? Plssss bo jestem nowy w gamehag
hahaha ale komentarze... tłum komentujących... a ja też kiedyś kupiłam robuxy i skrzynie robux.
WARTO JA MAM JEDNO Z NAJ DROŻSZYCH KONT NA ROBLOX JAK KTOŚ CHCE ZAPROSIĆ NA ROBLOX NICK BARTUJO
Warto. Roblox to bardzo interesująca gra. Gram od 3-4 lat :)
Dla mnie warto bo to bardzo fajna gra
opłaca się ja teraz zbieram na robux chest
fajna gierka bede zbierac kd zeby wymienic na robuxy tylko czy oplacaja sie skrzynie?
warto grac w robloxa mozna ustawic swoj avatar nawet ja ustawilem avatar bez robuxow bardzo piekny a i za free sa fajne mini gry np jailbreak mad city symulator gumy paintball .... kazdy wybierze sobie swoja ulubiona minigre avatar mozna zeobic w evencie i w sklepie idt. nieoplaca sie kupic robuxow za pieniadze bo poco lepiej kupic w GameHag za kamyki dusz a jak wykorzystac robuxy w roblox na avatar na server game pass ..... wszystko da sie znalesc w internecie
hzhxhdhxbxhbsbxhxbxdnhdbdhdhdhddhdhhdhdhdhdhhdjdhdhdhdhdhdhddhdhxhxhhdhdhdjxjxhdjjdhhhhhhdjxhxhxhhdhdhxjxhxjxjchhxjchxhcjcjcjjfhfhcchxhdhdhdhdd
x
xhdmd
fhdhdjshdhdhjxhxbxhxhxnxnhxhxhhdhhdhxhxjxhxjjxjxhdjxjxjxjxnxjxjshjshdudjdhdhdnhdjshshdjdjdjdnddjdhdjd
TAk lepiej kupywać Robuksy za KD bo jest to lepsze niż płacenie za nie prawdziwymi pieniędzmi
warto mieć robuxy bo se możesz gamepassy kupić i skina zmienić za robuxy i poczuć się bogato
Uważam że roblox jest spoko , i opłaca się zbierać KD na robuxy
moimm zdaniem bardzo sie oplaca naprawde
ja zbieram na robuxy kd ale nie wiem jle jch kupić