Co myślicie o nowym Yoricku ? Będzie częściej grywany ?
tak jest ciekawszy i mozliwe ze wielu graczy bedzie po niego siegac nawet na rankedach :)
on teraz będzie bardzo silny więc sądze że będzie popularny na rankedach
Będzie mocny. Teraz jego gameplay nie będzie się sprowadzał do spamienia Q, W, E i gdy masz mało hp ulta tylko będzie wymagał trochę większego skupienia i umiejętności :)
Wydaje mi się że nie bedzie częściej grany na wyższych rangach bo go wszyscy będą banować a na niższych pewnie wszyscy będą prosićo nie banowanie bo chcą nim zagrać tak jak np z yas teraz
Nowy Yorick wygląda ciekawie.Szczególnie pasywka i ulti,które wprowadza troche świeżości w lolu.
Wydaje mi się ze na początku będzie ogólne zainteresowanie nim i próba gry tym championem na różnych niestandardowych liniach, lecz potem wszystko ucichnie i grabarz znów pójdzie w zapomnienie.
Powinien byc bo jest to bardziej skilowy champ ciekawe dzialnie r i calkiem przydatne q
Myślę, że największym problemem będzie jego R. Oczywiście, wystarczy trafić z E, żeby działała dobrze, z tego powodu jednak myślę, że może być z nim ciężko w niższych dywizjach.
Jak dla mnie rito jest głupi że go reworkuje jest teraz BARDZO mocny +można grać na każdej roli... Tylko nikt nim nie gra poza mną ;(
Moim zdaniem z jednej strony dobrze a z drugiej źle. Dobrze dlatego że napewno częsciej bendzie pickowany i grywalny a z drugiej bardziej będzie banowany niz w czesniej
ja wyczekuje tego nowego yoricka ponieważ gram na top'ie oraz yorick jest postacią którą lubię pograć
Yorick od początku gry nie dostał nic poza skinem pentakill więc jak dla mnie to dobrze bo nareszcie tym sie będzie dało grać
Patrząc na jego statystyki i przeliczniki bedzie zle.