PODBIJASZ TERYTORIA TO PROSTE XD
O co z tym chodziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
to gra strategiczna oparta na realiach II wojny światowej, a w samej rozgrywce wcielasz się we władcę kraju, który wybrałeś. Musisz dążyć do zwycięstwa i dominacji nad innymi państwami, poprzez...
...rozbudowywanie gospodarki, wojska i sojusze. Można tam pisać z innymi władcami, jak i tworzyć przymierza. Gra ta jest od 2 do 10 miesięcy, co sprawia, że gra jest jedyną w swoim rodzaju....
...jest tam wiele map i trybów, a sami twórcy interesują się grą. Dodatkowo jest tam lista znajomych, co umożliwia wspólną grę. Gra jest dostępna na telefon i komputer. Gra jest oczywiście darmowa,...
a na dodatek jest to gra przeglądarkowa, co jest dużym plusem, bo nie trzeba jej pobierać.
Jednakże można ją ujrzeć w Sklepie Google, dzięki czemu mamy ją zawsze pod ręką. Jeżeli nie chcemy jej...
pobierać to możemy utworzyć na pulpicie skrót że strony. Mam nadzieję, że zachęciłem do gry. Ja się nazywam w grze Terenix, ale niestety nie miałem czasu grać, ale myślę że w wakacje spróbuję...
ponownie swoich sił na polu bitwy. Do zobaczenia w call of war!
PS. Gra jest prosta w obsłudze więc nie powinna sprawiać kłopotów. Mam nadzieję, że pomoglem. ;)