Deszcz

Gem115

novice rank iconZera: Najgorsze jest jednak to, że kuszące oferty, które dają dużo punktów, są najbardziej niebezpieczne, bo proszą o twój numer i twarz.
novice rank iconZera: Właściwie wiem, czego nie powinienem robić, gram uczciwie w przeciwieństwie do ankiet, myślałem, że uda mi się oszukać, ale teraz rozumiem, że to niemożliwe.
novice rank iconZera: Robiłem wszystko, żeby obejść i oszukać system, na innej stronie, gdzie dawali punkty za zakupy na Steamie i inne rzeczy, ale ta strona już nie działa, a gry tam są bardzo, bardzo drogie.
novice rank iconCarlito: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconhanfred: Po prostu zostań przy 18, różne ankiety chcą różnych wieku.
novice rank iconZera: Chciałem oszukać, ale ostatecznie mi się nie udało.
novice rank iconZera: Aha, rozumiem, mam 18 lat i głównie to wybierałem, a potem zdecydowałem się podać 25, żeby dostawać ankiety.
adept rank iconhanfred: Zawsze odpowiadaj to samo: wiek, miejsce zamieszkania, dzieci itp., wtedy działa bez problemów.
novice rank iconZera: A następnego dnia mam bana
novice rank iconZera: Zachowywałem się tam jak idiota, wybierając najbardziej idiotyczne opcje.
novice rank iconZera: Teraz już wiem, dlaczego Timewall mnie zbanował )))))
adept rank iconhanfred: tak
AdminSwirfty: Ankiety chcą, abyś był szczery i konsekwentny.
adept rank iconhanfred: mają pliki cookie i sprawdzają
adept rank iconhanfred: zawsze odpowiadaj to samo
novice rank iconZera: Rozumiem, ale teraz nie mam ankiet, więc pojawiają się głównie pytania wyboru typu: czy masz dziecko i który miesiąc, wybrałem 3 potem 5. I 7, nieudane.
adept rank iconhanfred: nie jestem pewien, czy to działa u kogokolwiek
novice rank iconNkshey: Kekwait emote (inline chat version)
adept rank iconhanfred: umarło jakieś 2 lub 3 tygodnie temu
novice rank iconZera: Wszystkie ankiety są dostępne oprócz Theorem.
adept rank iconhanfred: theorem też u mnie nie działa
adept rank iconhanfred: Polecam strony z ankietami podlinkowane tutaj, ale nie wiem, czy są dostępne u Ciebie.
novice rank iconZera: Najbardziej irytujące jest to, że Theorem nie jest dostępny w Kazachstanie.
adept rank iconhanfred: To nie robi dużej różnicy w ofertach, ponieważ zazwyczaj różnią się one w zależności od regionu i wtedy dostajesz inne oferty, na przykład jak w UE czy USA.
novice rank iconZera: Mieszkam w Kazachstanie, nie w Rosji, bro
novice rank iconZera: Jestem Kazachem
adept rank iconhanfred: Nie wiem, co jest dla ciebie dostępne, ponieważ jesteś Rosjaninem.
novice rank iconZera: Ale jeśli nie jest tu zabronione o tym rozmawiać. Myślałem też, żeby kontynuować ten temat na Discordzie.
novice rank iconZera: Chciałem porozmawiać na Discordzie, możesz podzielić się wskazówkami dotyczącymi ankiet i sugestii?
adept rank iconhanfred: ta jest całkiem fajna, mogę ją polecić
novice rank iconZera: A stary gameshag, dołączyłem dopiero gdy strona została zaktualizowana
novice rank iconZera: Stary Gamehag był pełen botów i alternatywnych kont.
adept rank iconhanfred: Stary Gamehag był pełen botów i alternatywnych kont.
apprentice rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconZera: Ale głównie za takie rzeczy gamehag banuje, nawet za założenie drugiego konta.
adept rank iconhanfred: wszyscy mogą zobaczyć, co piszesz na czacie
novice rank iconZera: Czy to normalne rozmawiać, gdy admin widzi, co piszesz?
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie otrzymywać rozdania klejnotów!
novice rank iconZera: Gamehag może wykryć zmiany ID i inne rzeczy, i może zablokować cię na zawsze.
novice rank iconZera: A za używanie VPN gamehag już dawno by mnie zablokował, ale jestem uczciwą osobą, z wyjątkiem niebezpiecznych ofert.
novice rank iconZera: Nie mam dziecka, a takiej opcji nie ma.
novice rank iconZera: Moja najmniej ulubiona ankieta to ta o miesiącu urodzenia twojego dziecka.
novice rank iconZera: Ale też dostajesz po głowie
novice rank iconZera: Gram uczciwie, ale poza ankietami tam całkowicie oszukuję.
novice rank iconZera: Nawet wysłałem wiadomość do wsparcia technicznego, ale nie, nie używam VPN, bo już dawno byłbym zbanowany.
adept rank iconhanfred: vpn?
novice rank iconZera: Przyjąłem zadania z oferty, pobrałem grę przez link, ale chodzi o to, że dziś jest już drugi dzień, a nagrody nadal nie dostałem( NOOO emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Petcapy emote (inline chat version)
apprentice rank iconaugustin er sort: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconZera: Znam tylko Hello
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

62

0/160

Polecacie tą grę ?

Victoria114411 avatar

Victoria114411

January 29, 2020 at 09:54 PM

Fajne to ?
Squizek avatar

Squizek

April 10, 2020 at 12:13 PM