Nie wiem czy i dzie jest w crossout pokazane ile bitew wygrałem?
pls o pomoc
wejdz w profil medals i tam musisz znalezc ile masz wygranych
sscreena z profilu i medals nie uznaja wyslalem 2x odrzucone, a listy z history nie da sie przesunac ale wyslalem zobaczymy , nie wiem po co kazuja rb misje takie, jak screena prostego z medals co widac lczbe wygranych nie potrafia ujrzec i uznac , powoli wydaje mi sie ze to scam jakis ta strona cala albo niech dokladnie opisuja jak wysylac screena do kazdego zadania, by zostalo zaliczone
sscreena z profilu i medals nie uznaja wyslalem 2x odrzucone, a listy z history nie da sie przesunac ale wyslalem zobaczymy , nie wiem po co kazuja rb misje takie, jak screena prostego z medals co widac lczbe wygranych nie potrafia ujrzec i uznac , powoli wydaje mi sie ze to scam jakis ta strona cala albo niech dokladnie opisuja jak wysylac screena do kazdego zadania, by zostalo zaliczone
29 STYCZNIA 2020 15:41 2176
Mi też nei uznają, nie wiem jak zrobić tego screena, może coś z tym zrobią
napisz do supportu i powinni ci uznać ;) chyba błąd z akceptacją tego zadania jest :)
sprawa rozwiazana , wystarczyl kontakt z supportem zadanie zostalo uznane
ej a co napisałeś do supportu żeby ci zaliczyli?
a jak cos zglosic do supportu?
Kontakt z supportem i wszystko zaliczone. Wystarczy kliknąć na Misty i zgłosić problem :D
zakładka medals :D Ja wysłałem i zaakceptowali wszystko. Polecam gierkę
pisalem do supportu i dalej nic
Robisz screenka tam w medalach
Proszę powiedzcie bo ja w medalach nie mogę znaleźć liczbę wygranych :(
Dobra wszystko ok, ale jak dodać screen do rozmowy z Misty? Wiem głupie pytanie no ale mam z tym problem
nwm support mnie pomaga i wysyłąm poprawnie zadanie i nie akceptują
Napisz do supportu i czekaj co Ci powiedzą, a najwyżej później wyślij maila przez np imgura