Wiesz, pierwsze 2 zadania kiedy jest +20% to zasadniczo sie opyla grać, aczkolwiek 3 zadania nie wykonasz raczej bez wydatku czegoś - pieniędzy/kamieni dusz, ponieważ w 3 zadaniu musisz zdobyć 150 złotych orłów, które w sklepie War Thunder kosztują około 1€ a w gamehagu 899 kamieni dusz lub więcej, w 3 zadaniu również musisz wygrać 20 bitew, co jest sporym wyzwaniem, ponieważ rozegranie 15 wygranych jest naprawdę czasochłonne, więc tak czy siak, sam zadecyduj jak ci wygodnie, ja tylko podpowiadam co czeka w ostatnim (najgorszym) zadaniu :)
fajna gierka, zwłaszcza jak dostajesz za to kamienie dusz xd
opyla sie bo aby wykonac 3 zadanie i zdobyć te zlote orly wystarczy przejść dwa samouczki XD
Według mnie tak ponieważ można jeźdźić czolgiem, samolotem, statkiem.
Tak możesz być nawet afk podczas bitew i tak może wyrasz a do 3 zadania możesz użyć samouczka
za same samouczki dostajesz 30 orłów a i za granie dotajesz 120 wiec misje da się zrobic :D
opyla i to bardzo gram mnie mega wcągneła pare lat temu i często do niej wracam żeby sobie polatać albo poniszczyć czołgi bardzo wciaga i bardzo dobrze widać progres odblokowywania maszyn bądz czołgów co sprawia że jeszcze bardziej chce się grać
dużo kamnieni masz, ale zadania potem są corasz trudniejsze wiadomo więcej KD
gra bardzo fajna i wciągająca