Niewykonalne bez kupienia płatnej wersji gry. Nie opłaca się.
dałoby się zdobyć ale to trwałoby pół roku bo czasami dodają zadania bez star ridera
NIewykonalne po prosyu nie
Wykonalne, trzeba tylko zrobić zadania pod rząd :) Zrobić screena z pierwszego zadania, nie czekać aż zaakceptują, zrobić drugi, pwtórzyć zabieg i jeszcze raz powtórzyć xD Na pierwszym darmowym SR można wbić nawet 12 poziom
^ chyba nie ogarniasz o co chodzi. Nie jest to zadanie wykonalne bo by je zrobic czeba kupić pelny dostep do gry gdyz od 5 poziomu gra staje sie platna I musisz zaplacic by grac dalej lol
Jeśli wejdziesz na email i zatwierdzisz go, dostajesz 3 darmowe dni płatnej gry^^
wykonalne jesli sie postarasz
nie widzę żadnego problemu w wykonaniu tego zadania - zrobiłem to w godzinę bez żadnych inwestycji
To jest wykonalne. Ja sama mam w sso poziom 6 szosty, a SR nigdy nie kupowałam tylko czekam na kody, a zadań masz jeszcze dużo do wykonania, więc będę miała jeszcze wyższy poziom.
Kupiłam też sobie konia z apki, co dowodzi, że bez wydawania pieniędzy można SC uzbierać. ( to nie był ten najtańszy bo kosztował 750 a zostało mi jeszcze 100)
Ja mam zadanie żeby wyslać zdjęcie z 4 lvl. Mogę wysłać z 7 lvl i mi zaliczy?