Nie mam pojęcia jak to zrobić :/ Wie ktoś?
screen robisz telefonem czy tam na komputerze ale nie wiadomo gdzie screeny z telefonu wrzucac, nie wiadomo nawet jak z supportem sie skontaktowac
Jak pytasz jak zrobić screen, to w telefonie najczęściej przycisk wyłączenia i środkowy , czasem głośności dchodzi ale to już zależy od modelu. Na lapropie za to masz klawisz FN na samym dole drugi od lewej. Musisz go przetrzymać i kliknąć Prt sc na samej górze od prawej. Kiedy już klikniesz najprostszym sposobem to wsadzić w painta.
Z kolei jeśli pytasz jak wysłać im to tu już jest problem bo nie wyświetla się w ogole nic z zadaniami chociaż powiadomienie doszło. Napisałam do supportu w tej sprawie dziś i czekam na odpowiedź.
no więc dostałam odpowiedz, gra wyświetla się normalnie w śród gier ale zadania nie są dostępne. Słabo bardzo, bo nie powinno jej wyświetlać.
zalezy od modelu telefonu, sprobuj przycisnac glosnosc + ekran blokady i moze sie zrobi screen
na telefonie, klikasz przycisk sciszania i wyłączanie jednocześnie :)
Jak nie umiesz screena to zrób wycinkę
a co jeśli mam gre na komputerze? jak zrobić ss?
a gdzie wysyla sie te screeny?
tego akurat nie umiem wytłumaczyć xd
trzeba mieć whatsapp na laptopie robi sie ss na telefonie wysyła sie do kogoś te zdjęcie wchodzisz na whatsapp na laptopie przenosisz te zdjęcie na pulpit potem do zdjęć i gitara:rofl:
Użyj programu: Narzędzie Wycinanie.
(DZIALA TYLKO NA KOMPUTERZE!)
Ja tam używam opere qx więc mogę wyciąć obraz i gitara :3
prawy rog miasto (i twoj nick) klikasz tam i potem win+PrtSC