Witam, co myślicie o chatcie głosowym w lolu? Dobry pomysł, zważając na to że dużo ludzi nie ma ts/discorda a chcieli by się porozumiewać? Oczywiście są też minusy takich dzieci z drącymi się 12 latkami wyzywającymi nasze mamy? Dla mnie spoko pod warunkiem że będzie można mutować.
Hmmm
Według mnie jest dobrze tak jak jest teraz.
Biorąc pod uwagę to co się dzieje na chacie w lobby i w grze, chat głosowy to nie jest dobry pomysł. Ja osobiście na chacie jestem (chyba) miły. Przynajmniej się staram. Czasem się znajdzie kogoś normalnego. Jednak jest bardzo wielu dwunastolatków, którzy nas wyzywają i mówią, czego nie robili z naszymi matkami.
Pozdro.
To chyba nie jest dobry pomysl, po 1 dniu dostal bym raka przez wyzwiska 13-sto latków, kozaczki jedne, wystarczy ze jest narazie chat i nieh tak zostanie
Lepiej chyba umówić sie ze znajomymi na team speaku, wygodniejsza i mniej rakowa ;)
Nie błagam nie xd
Nie chce słuchać tych raksuo itd
Słaby pomysł ponieważ gra stanie się nieznośna
Moim zdaniem chat głosowy to bardzo głupi pomysł . By było jak w cs , trolle , dzięci które płączą nad killami i wgl.
Nie mam ochoty słuchać 12 latków mówiących ze spali z moją matką, niech zostanie tak jak jest
w sumie to dobre ale tylko na high elo bo w goldzie czy innym broznie poznamy tylko naszych 12 letnich rodzicow
W sumie dobry pomysł wiadomo musiało by sie dać zmutowac te dzieci które by sie tylko darły ale nie tylko dzieci sie tak zachowują bo jest wiele ( dorosłych ) którzy zachowują się gorzej niż taki 12 letni dzieciak np xayo
To byłoby jeszcze gorsze niz w cs:go
gdyby czat głosowy był w lolu to prawdopodobnie bym skoczył z mostu :)
Z aktualną społecznościa Ligi całkowicie odpada.
Riot już o tym wspominał, warto poczytać :v Ja jestem za, tylko jedynym minusem tak jak wspomniałeś są dzieci
Hmmm
Według mnie jest dobrze tak jak jest teraz.
Biorąc pod uwagę to co się dzieje na chacie w lobby i w grze, chat głosowy to nie jest dobry pomysł. Ja osobiście na chacie jestem (chyba) miły. Przynajmniej się staram. Czasem się znajdzie kogoś normalnego. Jednak jest bardzo wielu dwunastolatków, którzy nas wyzywają i mówią, czego nie robili z naszymi matkami.
Pozdro.
Riot już o tym wspominał, warto poczytać :v Ja jestem za, tylko jedynym minusem tak jak wspomniałeś są dzieci
Oby nie było głosowago już bym słyszał dardzie jeby
to nie przejdzie zbyt toksyczna społeczność jest