Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Hejka mam pytanie do was, jakie byście polecali shadery do mojej specyfikacji : Procesor : Intel Core i5-6600k Karta Graficzna : GTX 1050 Ram : 8 GB Monitor : 60Hz Płyta Główna : H110M PRO-D System Operacyjny : Windows 10 Pro Aktualnie używam shaderów w wersji 1.14.4 MrMeepz Shaders, w wersji Medium bądź ULTRA BLUR. Na Medium mam do 80 fps, na Ultra Bluar jest to od 40 do 70/65 w zależności od sytuacji. Chciałbym na tych shaderach mieć przede wszystkim : Realistyczną wodę / nie musi ona falować np pod wiatr byle by była Realistyczna. Poruszanie drzew/trawy/kwiatów światło takie jakie shadery oferują. Renderowanie : 12 chunków resztę rzeczy w sumie nie znam bo po testach wyłącz/włącz nie znajdowałem różnicy i tylko te górne udało mi się znaleźć a reszty nie więc do tych co nie znalazłem różnic zostały przeze mnie wyłączone. i po tym wszystkim mam te 40-70/65fps. Tylko czy da radę coś tu wyciągnąć więcej? albo czy są inne shadery oferujące podobnie wyglądające światło słoneczne i wodę realistyczną i fps będą w zakresie 50-70/65fps.