Na czym gracie w fortnite? na telefonie bądź kompie lub consoli? ja gram na consoli i jak się ogarnie to wszystko to naprawdę przyjemnie się gra.
ja gram na kompie, syn na konsoli, a na telefon mnie nie stać ale to dobrze. Gdybym miała telefon z fortnite to bym siedziała w fortnajcie bez przerwy. Choć przypuszczam że są i tacy co z telefonem nawet na siku idą żeby nawet sekundy gry nie uronić.
na kompie graj ciogle bo fajna gra to być:grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning:
Na konsoli lepiej się gra wg mnie.
na kompie lepiej ale o gustach się nie dyskutuje
komp jest lepiej bo ma się klawe i myszkę ale do konsoli też można podpiąć myszkę i klawe ale na telefonie wątpie żeby dało się grać nie wykluczam że można podpiąć klawe i mysz lub pada (jak ktos na padzie kozaczy) na telefonie jest mały ekran i te tekstury tragedia
gdzie szukać pomocy przy instalacji fortnite na androida ? samsung m20 plik pobrany apkfix i po pobranu i probie uruchowmienia wywala bład w plikach ....
Ja gram na kompie, ale myślę że najlepsze jest granie na konsoli
ja gram na konsoli, i jak wszystko ogarniesz to grasz jak spoceniec
jak kto woli ja np na kompa
chcecie fajny legintny sklep to lapcie ja sam kupiłem i polecam https://discord.gg/cHKZCHd
fortnite tylko na komputer.