Miner's Haven gra typu tycoon na Roblox, gdzie możesz swobodnie testować swoją kreatywność, jak nigdzie indziej. Użyj ponad czterystu unikalnych maszyn, aby stać się najbogatszym górnikiem w kraju. W przeciwieństwie do zwykłej gry tycoon, tu możesz budować struktury gdzie chcesz w swojej kopalni. Nie chodzisz i nie klikasz guzików aby surowce wypadały, budujesz swoją kopalnie od podstaw. Twoja kopalnia będzie nadal zarabiać, nawet jeśli nie grasz.
Cieplutko polecam Project JoJo. Niby prosta gra, ale ilość mocy, kombinacji, fuzji oraz dodatków i innych dziwnych ceregieli potrafi bardzo wciągnąć, a szczególnie, jak jest się fanem JJBA.
Ja naprawdę polecam MadCity, jak ktoś zna jailbreak to to jest coś podobnego, lecz o wiele bardziej rozbudowane. Również polecam wszystkim flee the facility jest to gra gdzie losuje się bestię
pet simulator 2, bloxburg, army forces, bubble gum simulator, wszelkie tycoony, jail break, prison break 2
Polecam Pets simulator 2 bo nie dawno wyszło
Ja bardzo polecam grę o nazwie SHARK BITE
Polecam jailbrake oraz madcity
Ja polecam breaking points, Booga Booga,Bloxburg etc.
no nie wiem nie znam za bardzo ;----------;
NWMM narazie z czego co grałam I polecam to: adopt me, bubble gum simulator, super hero tycon, don't touch the button (tak średnio), meepcity (też tak średnio), dance off, royale high,
JAK DLA MNIE ROBLOX JEST NAJBARDZIEJ DZIECINNĄ GRĄ NA ŚWIECIE
siemanko ludzie nie moge wysylac takich krutkich komentarrzy bo nie dostane kd
Polecam gre Dance off :)
:D
nie znam za bardzo fajnych trybów ;----;
Jailbreak fajny tryb do pogrania
ja ci polecam big pnibal ailbreak murder mustery 2 i bloxburg ale on jest za 25 robux