Deszcz

Gem191

AdminJoshverd: Petcapy emote (inline chat version)
unranked rank iconVYPER GAMER: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
AdminJoshverd: peepoHey emote (inline chat version)
unranked rank iconVYPER GAMER: Meowdy emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Cash emote (inline chat version)
SystemGamehag: @KilboBaginz420 tipped Gem100 to the Rain
AdminJoshverd: Cat Yes emote (inline chat version)
apprentice rank iconKilboBaginz420: Busy days at work. Still gotta get these gems going when I can!
apprentice rank iconKilboBaginz420: Haha, yep, took a bit!
AdminJoshverd: GIGACHAD emote (inline chat version)
AdminJoshverd: killbo with the new rank icon
apprentice rank iconKilboBaginz420: Mhm emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Modcheck emote (inline chat version)
SystemGamehag: 5 users received Gem17 from the Rain.
novice rank iconfnogaj: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconmo111: ee
unranked rank iconmo111: ee
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconChaitanya Sai Lakshmi: i have roblox
AdminJoshverd: Vibin emote (inline chat version)
unranked rank iconSinan Senkaya: Roblox
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconKijPrawdy: how can you be good at game if you had never played it
AdminSwirfty: You can earn Gems by playing games, completing offers, and taking surveys
unranked rank iconChaitanya Sai Lakshmi: plz tell
unranked rank iconChaitanya Sai Lakshmi: how can i earn money in this server
SystemGamehag: 8 users received Gem32 from the Rain.
unranked rank iconChaitanya Sai Lakshmi: Astute Gentleman emote (inline chat version)
unranked rank iconChaitanya Sai Lakshmi: im good at minecraft but i didnt have real minecraft
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

57

0/160

Gra warta polecenia

Nevermind57134 avatar

Nevermind57134

December 1, 2019 at 03:36 PM

Jeśli lubisz klimat II wojny światowej lub interesujesz się historią, to ta gra jest zdecydowanie dla ciebie!
Gra World of Warships to gra inspirowana właśnie na II wojnie światowej.
W samej grze siada się za sterami okrętów wojennych oraz wypływa się na międzynarodowe wody, by walczyć!
Gra sama w sobie jest bardzo urokliwa.

Gdy odkryłem tą grę, od razu chciałem w nią zagrać. To, że interesuję się tematyką wojenną zmotywowało mnie jeszcze bardziej. Po pierwszej bitwie od razu mi się spodobała, więc zagrałem jeszcze 10 ;D. Tak mnie wciągnęło, że zacząłem grać o godzinie 16, a skończyłem o 21. Bardzo lubię tą grę, choć nie mogę w nią teraz grać. Grafika jest bardzo ładna, co zdecydowanie wpływa na chęć rozgrywania kolejnych bitew. Okręty są bardzo dokładnie odwzorowane z czego bardzo się cieszę. Może i mam 14 lat i nie znam się zbytnio na modelach, ale po samym spojrzeniu można stwierdzić, że patrzy się na prawdziwe okręty wojenne. Bitwy są bardzo interesujące i zapierające dech w piersiach. Chwila nieuwagi może Cię kosztować utraty pancerza lub nawet całkowitemu zniszczenia okrętu! W grze jest bardzo dużo okrętów, a każdy kraj (zawarty w grze) ma swoje własne drzewko z okrętami.

Można wykupić także konto premium, które daje wiele przywilejów, lecz ich nie wymienię, ponieważ trwało by to zbyt długo ;). O samej grze mogę powiedzieć jeszcze, że jest bardzo rozbudowana pod względem wszelkich przycisków. Można dostosować grafikę, sterowanie, dźwięk oraz wiele innych detali. W samym okręcie też jest wiele opcji dostosowywania, np. Wybór pocisków, jak i samych dział (w niektórych okrętach zmienić tego nie można), dostosowanie koloru, kamuflażu lub jakiegoś malowania, możliwość wstawienia unikalnego wzoru charakterystycznego dla danego okrętu itp.

Są tam dwie waluty: kredyty oraz dublony. Te drugie są walutą premium. Kredyty można uzyskać z meczu, a dublony najczęściej można kupić w sklepie w grze. Ulepszenia do okrętów lub same okręty można kupić za obie waluty.

W grze znajduje się też Polski okręt! Jest to ORP Błyskawica! Byłem w tym roku w Sopocie i widziałem go na własne oczy. Powiem jedno... Jeden z najlepiej odwzorowanych okrętów! Bardzo mi się spodobało, że twórcy zwrócili uwagę na detale i bardzo dobrze je przenieśli na wirtualny model. Jest to okręt premium, więc trzeba zapłacić dublonami, by pojawił się w naszym hangarze, ale uwierzcie mi... WARTO!
Jest jeszcze wiele okrętów o których powinienem tu wspomnieć, lecz nie będę was męczył czytaniem tak długiego tekstu :). Sprawdźcie sami, jaki urok posiada ta gra chociażby na Youtube. Jeśli mój artykuł nie wystarczył, by zachęcić Cię do zagrania w ten tytuł, przeczytaj jeszcze parę krótszych artykułów, a przeczytasz w nich to samo ;)

Podsumowując... Bardzo polecam tą grę nawet na zabicie czasu. Jest w niej naprawdę ładna grafika, jak i dokładność modeli okrętów. Ze względu na to, że na Gamehagu za wykonywanie misji można dostać kamienie dusz, dodatkowo zachęcam do zapoznania się z nią.

Pozdrawiam i dziękuję za przeczytanie tego artykułu :)
likasek avatar

likasek

December 1, 2019 at 04:44 PM

Aha dzieki za fajna gre 2 swiatowa xd
naiski avatar

naiski

December 1, 2019 at 05:32 PM

Jisudhdihes
anox_norymツ✘_key-drop.pl avatar

anox_norymツ✘_key-drop.pl

December 1, 2019 at 08:46 PM

Gierka spoko lecz szybko się nudzi