19
0/160
dogtorbe
November 21, 2019 at 01:13 AM
Hej, tak jak w temacie mam problem ze zleceniami ze sciany grozy. Zainstalowalam aplikacje na telefonie przez nia sciagnelam gry - king of avalon, guns of glory. W obu grach osiągnęłam mininum konieczne do ktrzymania kd - w king of avalon osiągnęłam 14 poziom bohatera i tak dalej. Kamieni dusz jak nie bylo tak nie ma. Nawet nis wiem jak zglosic ten problem supportowi - jest tu cos takiego w ogole?
drenn3
November 21, 2019 at 01:18 AM
W znajomych masz Misty. Tam kieruj swoje pytania i opisz problem.
dogtorbe
November 21, 2019 at 01:19 AM
Rzecz w tym ze w Misty mam opcje tylko smiesznego okna dialogowego - nie mam opcji napisania wlasnej wiadomosci.
Daeelzis
November 21, 2019 at 03:44 AM
Możesz skontaktować się z supportem poprzez Discord.
drenn3
November 21, 2019 at 02:39 PM
W takim razie polecam bezpośredni kontakt do supportu poprzez wiadomość tutaj lub na discord jak napisał Daeelzis.
rafal_kiera
November 21, 2019 at 03:26 PM
Jedyna opcja to discord
KappaHype
November 24, 2019 at 05:28 PM
W przypadku zleceń, sprawa wygląda trochę inaczej. To zewnętrzni partnerzy są odpowiedzialni za wstawione zadania do ściany ofert. W przypadku nie otrzymania Kamieni Dusz, powinieneś skontaktować się bezpośrednio z działem wsparcia danej ściany.
Opcja kontaktu jest zazwyczaj nad lub pod wszystimi ofertami w danej ścianie ofert. Opisz tam fakt, że nie otrzymałeś Kamieni Dusz. Najlepiej przesłać również zrzut ekranu potwierdzający wykonane zadanie, aby przyspieszyć cały proces.
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.