Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Just Dance Towarzyszyło nam od 25 września 2014 Do 31 Lipca 2017 Roku
A
----------
Just Dance 2.0 Jest Od 31 Lipca 2017 roku . towarzyszy nam Do Dzisiaj
Dziś Powiem o Tym Co najcęsćiej jest problemem w Just Dance 2.0
Just Dance 2.0 Plusy I Minusy
+Już szadna Piosenka nie jest na VIP
+Specjalne Awatary z Just Dance 2017
+Więcej Dodawania Darmowych Piosenek
--------------------------------------------
-Skasowanie Połączenia z Facebookiem {Przez FB zapisywało postępy itp }
-Tniecie Się Gry .Wywalanie z Aplikacji {Czasem }
-Wszystkie Postępy Zapisane Przez FB {Np : z 125 rangi } Zostały Stracone Ciężkie Starania Zbieranie Kupowanie VIP ITP.
------------------------------
Podsumująć :
Ubisoft Po przez 2.0 Zniszczył Ważne Funkcje Starania ITP . Ciekawi Mnie Czy To zmienią czy nie czy dalej tak będzie
Według Mnie Powini Naprawić Na Co Gracze Just Dance Now Nażekają najbardziej ----------------------
Ciekawe Czy Just Dance Now 2.0 Zostanie Naprawiony błędów jest bardzo dużo Czasem Nawet Awatary są inne niż do piosenki
Just Dance 2.0 Brakuje Bardzo Dużo rzeczy np nawet żeby kogoś wyzwać na pojedynek
-----
Jeszcze Chciałem Dodać że Też Przez to że Połączenie z FB nie jest w 2.0 Dużo Stracono ,Awatary Zapis Gry Poziom np Mój Był aż 125
--------
Jakie Wasze Zdanie Jest Na Just Dance 2.0 Podoba Wam Się Czy Nie ?
Oceniajcie,Komentujcie
-------------------------------------
Dodatkowa Informacja:
W Tym Roku Jeszcze Ujrzymy Just Dance 2018 Ma Być Na Nintendo Switch,PS3,PS4,XBOX 360 ,XBOX ONE , Podobno też ma być Na PC ale jeszcze tego nie wiadomo czy to prawda