Fajna gierka ale do czasu, bo od 8 tieru w góre bez konta premium się nie obejdzie a ono kosztuje realne pieniądze i tak ustawiona jest ta gra. Niby free to play ale ten kto płaci ma przewagę, więc jak dla mnie 6/10
Ja bendę pobierać bo grałem u kuzyna i jest zarombist
Według mnie tak. Grałem u kolegi i mi się bardzo podobało jak miałem pobrać sam to mi wywalało błąd i nie mogłem dokończyć instalacji awięc obeszłem się smakiem. Po za tym to gra bardzo rozbudowana i
Dodatkowo z polskimi czołgami co jest zawsze na plus
Gra darmowa chyba że chcesz kupic konto premium/złoto [które ja głupio zmarnowałem xD] Fajnie się gra tylko że gram około rok i mam dobiero 6 tier i to stokowy :/ gra 8/10 polecam też inne gry WG.
pobierz i pograj to sie dowiesz heh
Ta gra potrafi dawać chwile radości i frustracji. Niestety częściej jest to drugie. Przed zagraniem w tą grę polecam zapoznać się z mechaniką gry.Podstawową wiedzę możecie
zdobyć oglądając filmy na YT np: Hallack szkoła czołgisty. Nie polecam kupywania na początku gry czołgów premium 8 tieru, pograjcie sobie 6 a jak nabierzecie podstawowych umiejętności wtedy sobie kupcie jakąś premkę 8 tieru do zarabiania kredek.
bardzo się opłaca polecam
To zalezy czy lubisz gry o takiej tematyce moim zdaniem gra jest warta uwagi
moim zdaniem gra warta zagrania
moim zdaniem takgram 3 lata i mam fajnego czołga
moim zdaniem ta gra to totalne gó###