Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Jhin to bardzo tajemnicza postać skrywająca pod swoją maską wiele tajemnic, jednak ja zaprezentuje wam 10 ciekawostek o nim samym.
1.Został zaprojektowany przez gypsylorda.
2.Ma obsesje na liczbe 4. Ta liczba w Chinach jest kojarzona ze śmierciom.
Jhin ma czwórkę:
-Na swoim ramieniu i broni
-Gdy używa R może wystrzelić 4 naboje
-Jego granat odbija się 4 razy.
3.Był on pierwszym bohaterem wydanym w 2016 roku.
4.Jhin ma wielką niechęć do Shena i jego ojca – Kusho, którzy zamknęli go w więzieniu.
5.Bohater nosi silne podobieństwo do Amona z serialu animowanego Awatar: Legenda Korry.
6.Posiada największą ilość cytatów w trakcie poruszania się.
7.Dziwne ramię Jhina jest składem aunicjii przeznaczonej do ultowania
8.Jest 20% szansy na to ,że na początku gry Jhin złowrogo zanucii.
9. Tylko Jhin słyszy chór podczas mówienia – przedstawia ten fakt to, jak sam siebie słyszy w swoim obłąkanym umyśle. Pozostałe teksty słyszane przez graczy przedstawiają bardziej standardowy głos "osoby mówiącej przez maskę". To, jak mówi i jak uważa, że mówi, mocno ze sobą kontrastuje, podkreślając jego psychopatyczny i sadystyczny umysł.
10.Posiada wyjątkową linię głosową – część jego tekstów (podczas ruchu, ataku czy Powrotu) słyszy jedynie on. Jest tak dlatego, że czasem wypowiada zdania w myślach.
To już wszystkie ciekawostki które przygotowałem. Mam nadzieję że się podobało. (to mój pierwszy artykuł na tej stronie : D)