salmanmubarak185
salmanmubarak185
Gem12
PaulTran
PaulTran
Gem10
PaulTran
PaulTran
Gem154
Muhammad Sadiq
Muhammad Sadiq
Gem14
fnogaj
fnogaj
Gem10
PaulTran
PaulTran
Gem10
PaulTran
PaulTran
Gem882
sido82jp
sido82jp
Gem89
hipokrat7334
hipokrat7334
Gem5,600
Khan
Khan
Gem244
Khan
Khan
Gem175
PaulTran
PaulTran
Gem7
PaulTran
PaulTran
Gem7
PaulTran
PaulTran
Gem1,085
PaulTran
PaulTran
Gem10
PaulTran
PaulTran
Gem1,271
Milton Estacio
Milton Estacio
Gem8
PaulTran
PaulTran
Gem231
Khan Khan Z rhman
Khan Khan Z rhman
Gem8
Виталий Александрович
Виталий Александрович
Gem10
Deszcz

Gem177

unranked rank iconJamin Ramirez: Lol
unranked rank iconfnogaj: Meowdy emote (inline chat version)
SystemGamehag: One user received Gem63 from the Rain.
unranked rank iconPaulTran: chat
unranked rank iconFatima Shahid: there**?
unranked rank iconFatima Shahid: Ayo, is anyone htere?
unranked rank iconFatima Shahid: What are we supposed to do here?
unranked rank iconPaulTran: it's so hot
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconFriz Friz: Hallow
unranked rank icongustavo silva: eeFr
unranked rank iconsebastian faria: como jugarlo total overdose sin descarga
AdminSwirfty: 1,000 Gems is equivalent to $1.00
unranked rank iconCastomic: Whats the converstion ratio?
unranked rank icontaidyg16: Quiero 100.000 robux 😭
AdminSwirfty: You can cashout your Gems for real rewards like game keys, gift cards, PayPal, etc.
unranked rank iconLucy p: Real money ??
SystemGamehag: 3 users received Gem49 from the Rain.
unranked rank iconFriz Friz: Why my offer is pending it complete in the company
unranked rank iconLucy p: Hola, paga enserio está aplicación??
unranked rank iconFriz Friz: Hallow
unranked rank iconwhos_who21: rain is coming
unranked rank iconRenita Hola: blobDance emote (inline chat version) T
SystemGamehag: One user received Gem1,756 from the Rain.
unranked rank icondem.pferd.heisst.horst: peepoHey emote (inline chat version)
SystemGamehag: One user received Gem194 from the Rain.
AdminJoshverd: Vibin emote (inline chat version)
novice rank icondeatek: funny site
SystemGamehag: One user received Gem169 from the Rain.
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

32

0/160

Elo Hell- Jak wyjść z PIEKIELNEJ DYWIZJY

Igokan avatar

Igokan

July 31, 2017 at 03:37 AM

tytuł chyba mówi wszystko
W wielu grach internetowych jest system rang.Dzięki niemu dostajemy nagrody na koniec sezonu takie jak skórki albo ozdoby. Czym jest Elo hell? to tak zwana piekielna dywizja chodzi o to że masz tak niskie MMR (ukryte punkty świadczące o twojej dywizji i o graczach z jakimi będziesz grał) że nie jesteś w stanie trafić na normalną drużynę . Dostajesz trolli,afków i feederów. to grupa graczy która z wszelką cenę chce przegrać Więc z piekielnej dywizji nie ma wyjścia?Na zawsze zostanę w brązie albo srebrze?Czy jedynym sposobem jest nowe konto? NIE Są sposoby aby wyjść.Oto one: 1.Nie poddawaj się.Staraj się i próbuj wyjść z tej dywizj.każdy był w srebrze i brązie i każdy chciał wyjść. 2.graj drużyną . zbierz kumpli i albo grajcie duo albo elastyczne .tak będzie łatwiej i komunikacja większa. 3.graj postaciami które mogą carrować(czyli nosić drużynę do zwycięstwa) dla przykładu takimi postaciami jest większość środkowych oraz górnych (mid i top) 4.dobrymi postaciami są tanki (tego nie tłumacze bo kto powie,,weź czołga" ale chodzi o postać z dużą ilością zdrowia) albo postacie które zbierają ładunki( stack ) czyli nasus , veigar i (można tak powiedzieć) kindred .takie postacie w końcowej części gry robią spustoszenie. 5.staraj się/kogoś uspokoić. gdy jesteś zdenerwowany grasz gorzej bo o pewnych rzeczach nie myślisz.wiele gier przegrałem bo ktoś się zdenerwował i odszedł.,,A jak ja mam się uspokoić gdy ten yasuo..." po pierwsze nie przeklinaj,wszyscy wiemy jacy są feedujący yasuo. 5.1.zacznij słuchać muzyki. ulubione nuty zawsze uspokajają. nie musi być to jaki specjalny gatunek. ktoś wyluzuj sie przy metalu ktoś przy Mozarcie a ktoś przy disco polo.Ważne żeby się uspokoić 5.2 Wycisz gracza który wyzywa oraz komentatora .wyciszenie kogoś to dobry pomysł jeśli wyzywa bo wtedy raczej niczego mądrego się nie dowiesz. wyciszenie komentatora zaś sprawia że przestajesz (!) widzieć jak umiera ktoś z twojej drużyny. 5.3 po meczy zrób sobie chwile przerwy. nie musisz grać przez 14 godzin pod rząd.nawet 10 min. przerwy sprawi że zagrasz lepiej w następnym meczu 6.oglądanie pro graczy( takich którzy maja wysoki ranking a nie samozwanych mistrzów gry)często pomaga ale bez przesady po obejrzeniu jednego strema fakera raczej nie będziesz grać jak on.To samo się tyczy jeśli będziesz oglądał tych stremów 20 dziennie.warto to robić ale bez przesady 7. nie powtarzaj błędów. gdy gram to widzę że ktoś ma 2 totemy(wardy)i mówi że to zadanie support to mnie krew zalewa. Najgorzej gdy to jest support. wardy,last hity(dobijanie minionów inaczej cs)i obiekty(smoki wieże baron herald) są ważniejsze niż twoje 5.4.6 na riven .wiele razy mają słabe staty ale mądre decyzje wygrałem i na odwórt.wiele razy przegrałem bo moja drużyna ganiała za zabójstwami jak głupia. 8.nie poddawaj od razu meczu.mecz jest przegrany dopiero gdy zrobią 3 inhibitory oraz barona.a nawet nie.Zawsze macie jakieś szanse. 9.zasada wyżej tylko z perspektywy wygrywającego.nigdy nie przedłużaj meczu.zawsze jest szansa że przegracie. kończ gre gdy tylko to możliwe. To chyba wszystko.mam nadzieje że pomogło i czekajcie na następny artykuł o mainach,jak je wybierać,i na jakie linie. Igokan
Igokan avatar

Igokan

July 31, 2017 at 12:57 PM

kochany gamehag w teksiecie wyrzucił wszystkie akapity.nie wiem dlaczego.więc teks wygląda TAK.NA SERIO.NIE MOGLIŚCIE MI ZOSTAWIĆ TYCH AKAPITÓW?
Igokan avatar

Igokan

July 31, 2017 at 12:58 PM

a tekst o mainach się pojawi Z AKAPITAMI

fidaliaa avatar

fidaliaa

August 1, 2017 at 07:45 PM

okey:ok_hand:
AnnaGH avatar

AnnaGH

April 6, 2021 at 06:59 PM

fajny artykuł