Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Dino Hunter to jedna z najlepszych gier na telefon, w które grałam. UWAGA! jest bardzo, ale to bardzo wciągająca.
Dino Hunter to bardzo dobrze opracowana gra, która przenosi nas do świata prehistorii.
Ma bardzo dużo poziomów o różnych stopniach trudności. Potrafi niesamowicie wciągnąć.
W grze co świat się pojawiają nowe dinozaury przed co gra się naprawdę nie nudzi.
W grę można grać bardzo długo ja sama gram już w nią 8 miesięcy.
Idealna na rozwianie nudy.
Bronią łatwo się posługuje i kieruje. Gra się nie ścina i nie zawiesza.
Prosto zabija się dinozaury nawet bardzo daleka dzięki przybliżeniu.
Nie potrafisz zabić bossa i nie możesz przejść do kolejnego poziomu?
Strzelaj w płuca i serce jeśli nie pomoże użyj chrono-drink to znacznie spowolni wroga,
dzięki czemu zdobędziesz pewną wygraną!
Zalety:
* Świetna grafika
* Mnóstwo światów
* Duży wybór sprzętu w sklepie
* Etapy i trudniejsze i łatwiejsze dzięki czemu nigdy nie staniecie w grze z powodu niemożliwości przejścia levelu
* 3D
* Różne typy broni np. nie tylko karabiny, ale także łuki
* Fajne bossy
* Różne typy dinozaurów np. lądowe i latające
* Nie zacina się
* Proste sterowanie
* Gra prosta do ogarnięcia
* Nie trzeba umieć języka angielskiego, aby grać
* Bezpłatna
Malutkie wady:
* zajmuje dużo miejsca
* potrzebne połączenie z siecią
* limit energii (na szczęście szybko się odnawia)
Polecam grać z dźwiękiem bo bez problemu usłyszycie jak nieprzyjaciel się zbliża.
Moja ocena to 4,8/5,0
Moja recenzja przydała Ci się? Skomentuj i dodaj swoją opinie na temat gry
Polecam także podobną grę Deer Hunter