Według mnie robuxy powinny być trochę tańsze bo np. są itemy kture kosztują zadużo np. Dominus za ponad 100 tysięcy robuxuw.
Powiedzie czy podoba wam się gra i czy ceny są według was dobre
gra jest spoko tylko robuxy według mnie są bardzo nie opłacalne
Spoko fajna gra robuxy sie oplacaja
gra jest bardzo fajna, bo jest darmowa i jest wiele różnych trybów tylko robuxy trochę się nie opłacają ale builder club się całkiem opłaca
Gra jest spoko, ale robux są za drogie :)
gra bardzo faina tylko rzeby były tańsze robux pozdro ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooomki
pozdro
możesz zobaczyć i zdecydować
fajna gra tylko bym obniżył skrzynki po 20 kamieni dusz
Fajna gra i robuxy są spoko. Nie musisz kupywać drogich rzeczy jeśli nie chcesz, jest dużo fajnych tanich rzeczy
Ja grałem i miałem 3500 robux ale pewnego dnia nie mogłem się zalogować bo niby było złe chasł mimo rze było dobre bo miałem zapisane i wpisałem chyba że 100 razy ale nie działało
możesz zobaczyć i zdecydować
Moim zdaniem warto grać w roblox ponieważ ta platforma ma tryb angielski i grając w tryby rozwijamy i uczymy się angielskiego
Według mnie robuxy powinny być trochę tańsze bo np. są itemy kture kosztują zadużo np. Dominus za ponad 100 tysięcy robuxuw.Powiedzie czy podoba wam się gra i czy ceny są według was dobre
ortografia na wysokim poziomie
polecam roblox musisz zagrac
No warto zagrać i warto wydawć robux na jakieś gry:grin:
Naprawde fajnie sie gra a robuxy so spoko
Ja tam zbieram na bloxburg a raczej mam na niego ale robuxy na gamehagu nie są aktywne :< :( smuteczek
tak warto grać a robuksy są spoka ale są drogie jak będzie paliwo w 2030 XD