Zewsząd słyszę pozytywne opinie, ale jakoś nie przekonuje mnie to... Mimo wszystko rozważam zagranie :D Czy może mi ktoś ''sprzedać'' tę gierkę w dwóch zdaniach?
sory ale raczej nikogo tu nie znajdziesz
To jest gra online w kturej się gra zarabia się kredyty i exp gra jest tylko online kupuję się czołgi od pierwszego do dzięsiątego tieru to jest gra drurzynowa są równierz klany do kturych można dołączyć i grać z nimi twierdzę orac cw na cw można zarabiać złoto kture się wymienia na wolny exp oraz dodatkowe kredyty
online gdzie się strzelasz czołgami :))))))))))))))))))
Grasz - strzelasz - zarabiasz kredyty i tak dalej
Świetna Gra Bardzio Fajna
gra zaje bo fajne czołgi ale szkoda że jeszcze nie ma polskich
pisze w tytule gry Wotsonie (Szerlok Holms). World of [TANKS]
to jest gra gdzie jak wydasz pieniądze to bediesz miał lepiej, ale ja jestem cebulakiem i w dodatku niedzielnym graczem więc raczej długo najwyższego tieru nie zdobędę. Im wyższy tier czołgu tym lepsze statystyki itp. ale co raz trudniej wbić kolejny tier a po za tym nie wszystkimi czołgami idzie dobrze grać. Jeśli interesujesz się czołgami lub 2WŚ to gra dla ciebie. Są nawet polskie czołgi. Gra jest spoko jest kilka trybów.
to świetna gra strategiczna o czołgach i 2 wojnie światowej
Gra w której spotykają sie 2 druzyny czołgów i musisz przejać baze lub zniszczyc przeciwników
nie podoba mi sie pozdro cikak
mi się podoba nawet mój stary w nią gra ale jak nie macie internetu to papa z gięrką
no to jest gra pvp jak półowa innych
mi się podoba ale trzeba kupywać coinsy albo grać ale ja nie zdobywam bo nie mam skilla jak coś