Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Cześć wszystkim. Ten artykuł będzie trochę inny niż wszystkie które napisałem ponieważ zostanie on poświęcony portalowi na którym właśnie pisze ten artykuł - GameHag. To będzie mój pierwszy artykuł tego typu, mam nadzieje że nie będzie w nim żadnych błędnych informacji oraz zostanie on w ogóle zaakceptowany. Bez zbędnych ceregieli i dłuższego przedłużania, zapraszam!
1. Miła, pomocna i ogarnięta administracja
Myśle, że to powinno znaleźć się na samym początku. Dlaczego? Otóż warto o tym powiedzieć. GameHag cały czas jest rozwijane, a admini cały czas wszystkiego doglądają i poprawiają co się tylko da, abyśmy mieli większy komfort z samego korzystania. Do naszej dyspozycji mamy czarownice Misty która zawsze będzie służyć nam pomocą oraz odpowie na każde nasze pytanie i wątpliwość.
2. Prosty i szybki w obsłudze
Cóż mogę rzec, portal jest prosty w obsłudze, nie mamy tutaj jakiś skomplikowanych rzeczy, wszystko jest uproszczone tak, że nawet głupi by się w tym wszystkim połapał. Dodatkowo została stworzona również aplikacja mobilna na telefony android na której możemy wykonywać misje dnia za które zdobędziemy Kamienie Dusz.
3.Własny unikatowy styl
GameHag nie jest zwykłym portalem, on opowiada pewną historie. Nasze Kamienie Dusz też nie wzięły się z nikąd, wszystko jest ze sobą powiązane, tak samo nazwy rang. Całość wygląda bardzo schludnie, ponadto portal ma własne unikatowe dźwięki powiadomień, co jest moim zdaniem dużym plusem jeżeli chodzi o to.
4. Rozbudowane forum oraz system rang
Forum samo w sobie jest proste w obsłudze. Podzielone jest na 3 działy: Od użytkowników, Szukam Ekipy, oraz Hydepark. Pisząc na forum zdobywamy expa (pewnie to już wiecie) a zdobywając expa możemy zdobywać kolejne poziomy, które mają swoją własną unikatową odznakę oraz nazwe. Za zdobywanie poziomów również zdobywamy KD.
5. 100% gwarancji
Jak już zdobędziemy daną ilość KD, możemy ją wreszcie wydać na naszą wymarzoną nagrodę. Wiele osób boi się, że zostaną oszukani, że nagroda nie przyjdzie. To fakt, czasami czeka się dość długo, ale nagroda przyjdzie na 100% i to też chyba można zaliczyć do zalet. Korzystam z tego portalu już kawał czasu (przepraszam za częste powtarzanie się słowa portal) i za każdym razem nagroda przyszła do mnie po pewnym czasie, więc nie musicie się martwić.
To już wszystko, licze na pozytywne oceny, oraz wgl zaakceptowanie tego artykułu, trzymajcie się, do usłyszenia ;P
Autor: CrystalMag12