Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Ostatnio JAPPA (nowy grafik mojangu) podzielił się porcją kolejnych wiadomości o nowej wersji a ja wam je przedstawię
1. Zostaną zmienione prawie wszystkie tekstury bloków - minecraft zostanie odświerzony poprzez zmianę tekstur bloków (chociaż według mnie to niepotrzebne skoro mamy texturepacki) być może ograniczy to narzekania na grafikę przez osoby które nie umieją zainstalować texturepacka (tu miałem ochotę nazwać takie osoby 9 latkami ale nie będę już taki zły).
Poniżej przedstawiam jak zwykle to co nam wiadomo o zmienionych teksturach
- powyżej mamy przedstawione (a przynajmniej ja tak zauważyłem) zmienione tekstury kociołka (to akurat było już w poprzedniej części), drzwi z drewna tropikalnego, kwiatka, oraz płytek i desek z drewna tropikalnego.
-w screenie wyżej widzimy zmienioną teksturę diamentu na bardziej połyskującą (przez ten połysk ten diament ma taką "szachownicę"), po prawej stronie za wysoką trawą można dojrzeć obiekt który prawdopodobnie jest teksturą nowego kwiatu.
- Tu mamy pokazane 2 zmienione tekstury w tym jedna która była już raz zmieniana (brzoza) oraz piwonia na której urosło poprostu więcej kwiatów.
- ponownie także zmieniono teksturę obsydianu która wydaje się ładniejsza od poprzedniej w moim odczuciu.