Ja ewidetnie wole war thunder poniewaz lubie latac samolotami
World of warship ewidentinie
ja lubie wszystkie i robie zadania z każdej gry
ale jakbym musiał wybierac to chyba wow
W world of tanks jest więcej czołgów niż w world of warships statków
1.WoT
2.WoWs
3. War thunder bo jeszcze w to nie grałem
?
omijać gry WG szerokim łukiem setki filmów na you tubie warpack,MM +2 ,RNG -coraz więcej botów farmerskich na pvp ,a okręty premium nadal w cenie setek złotych ;)
chandel kontami - kompletny nieogar gra na 10 tierach
mecze rankingowe - pro gracze na okrętach z drzewka win ratio 45 % lub mniej staty 0,25 do 0,80 K/D ok rozumiem 0,80 to słaby gracz... co powiedzieć O 0,25 ? CO GOŚĆ ROBI W ELICIE I WAŻNIEJSZE PYTANIE JAK PRZY NISKIEJ ILOŚCI BITEW ZROBIŁ OKRET 9,10 TIERU ???? jak nawet matematycznie jest to nie możliwe ? zgłaszałem kontrybutorom ,adminom na forum zarobiłem bana podobno za promowanie haków ;( jakich haków ? a dowodów jakoby WG walczyło z tym zjawiskiem nie ma więc życzę wam miłych przegranych
ogromne prawdopodobieństwo wstawiania botów ze strony WG by ukryć ogromny odpływ graczy
ustawianie meczy pod graczy premium
oficjalny RNG 25 % taaa potem 3 torpedy nie potrafią zatopic niszczyciela !!! ( wyjasnienie -pierwsza zadała uszkodzenia 75 % hp pozostałe trafiły w uszkodzona sekcje na jaka cholere to rng ? i czy na pewno wspaniałe WG nie steruje tym wunderwaffe ? np niskie dla płacacych ,,abonament'' oraz streemerów ? wiadome reklama za darmo a frajerzy kupią okręty ...
War Thunder tez ma grzechy ..... ale jak już chcecie to tylko on
Ogolnie moim zdaniem nie ma zw fos lepsze i gorsze zalwzy od preferencji
1WoT
2WT
3WoWs
taka mini aktualizacja mojej odpowiedzi
moim zdaniem gra jest super podobna fabuła to world of thanks i wiele innych ale warship jest najlepszy
1. World of warships
2. War thunder
3. World of tanks
1. World of warships2. War thunder3. World of tanks dokładnie tak ^^^
Każda z tych gier jest bardzo przyjemna jeśli chodzi o odwzorowanie graficzne maszyn i map. Oczywiscie warto zainwestować w naszą ulubioną aby była jeszcze przyjemniejsza.
1. World Of Tanks (WoT) ponieważ to moja pierwsza gra od Wargaming Ent.
2. World Of Warships (WoW) bo ma świetną grafikę i szeroki wybór Okrętów
3. War Thunder ma Czołgi, Samoloty Itd. ale nic poza tym fajnego nie ma :C
wot najlepszy potem wt a na koncu wow
nic nie lubie i nie znam tych gier xD
Moim zdaniem War Thunder. Mamy tam samoloty, czołgi i okręty. Wszystk z gier od WG w jednym.