Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam, dzisiaj zrecęzuje mikrofon z Supermarketu za 50 zł - Trust Starzz. Zapraszam :)
Może zacznijmy od początku. Szukasz taniego,dobrego mikrofonu za około 50 zł? Tak? To Trust Starzz jest idealnym kandydatem na taki mikrofon. Pytasz Dlaczego on? Właśnie, w tej recenzji ci powiem!
Po otwarciu pudełka z mikrofonem w środku możemy znaleść: Sam mikrofon z kabelkiem o długości 2,5 metra i końcówką MiniJack 3,5mm, Statyw i kilka karteczek jak Katra gwarancyjna czy instrukcja obsługi. Mikrofon miałem około 7 Miesięcy, używałem go do gier przez internet i do nagrywania filmików na serwis YouTube. Jak na mikrofon za 50 zł To NAJLEPSZY wybór jakiego można dokonać, jakość dźwięku jak na tą półkę cenową jest lepsza niż zadowalająca, i gwarantuje wam przewyższa niektórych konkurentów za 100 zł. Wiem że to dziwne ale nawet przy podgłośnienu mikrofonu do nawet (około) 50% nie słychać żadnych szumów. Dopiero po tej liczbie są słyszalne jakieś szumy ale też tylko przy czułym uchu. Może teraz o wyglądzie. Sam wygląd jest ładny, ale 90% mikrofonu jest zrobionego z tworzywa sztucznego, tylko Filtr dźwięku jest z metalu, oczywiście po odkręceniu filtra widać dosyć pokaźną ilość gąbki odszumiającej, co jest oczywiście wielkim plusem, i to tyle jeścli chodzi o wygląd. Zapraszam do podsumowania :)
Podsumowanie:
Cena Mikrofonu: Około 50zł
Zawartość Pudełka: Mikrofon,Statyw,Instrukcja,KartaGwarancyjna
Osobista Ocena Produktu:
Moją osobistą oceną produktu w przedziale do 50 zł to 10/10
Świetna jakość dźwięku, 2,5 Metrowy Kabel to coś świetnego w tej cenie! Oczywiście są Mikrofonu krawatowe ale one nie gwarantują takiej jakości Mówimy tu o krawatówkach za 30 zł. Zaczynasz na YT? Kup Trust Starzz, Chcesz miec coś więcej niż mikrofon w laptopie? Kup Trust Starzz! Naprawdę warto! Polecam ten mikrofon głównie dla początkujących: Streamerów,Graczy albo po prostu osób którę chcą mieć lepszą jakość głosu!
Dziękuje za uwagę! I zapraszam do moich kolejnych Artykułów w następnym porozmawiamy o Mikrofonach Krawatowych za 50 zł! Pozdrawiam!