No Dobra, Dawno mnie nie było (Bo mi się nie chciało pisać nowych pseudo "poradników"), ale wracam! Bierzemy dziś pod uwagę panią co była, ale się znerfiła i się przywróciła, czyli Camille.

Ci Którzy nie wiedzą kim jest Camille, i co robi, to zacznę może od Umiejętności
Passive - Camille atakując bohaterów którzy zadają więcej obrażeń magicznych, zyskuje na chwilę tarczę magiczną. Jeżeli atakuje tych co biją więcej obrażeń fizycznych, zyskuje tarczę przeciw obrażeń fizycznych. Trochę skomplikowane, Nie?
Q - Następny atak Camille wali w twarz nogą przeciwnika zadając dodatkowe obrażenia i zwiększa jej prędkość ruchu. Całekiem Spoczko. Po użyciu
Q możemy za chwilę znowu tego użyć. Ale gdy chwile odczekamy nasze kolejne
Q ZADAJE DODATKOWE OBRAŻENIA KTÓRE SĄ DODATKOWE, WIĘC CAMILLE POTRAFI PO PROSTU WYWALIĆ OSTRĄ BUŁE NA TWARZ. MOCNE!
W - Zanim przejdziemy do
W, chciałbym powiedzieć że Camille ma 70 lat. Młoda Kobitka! Wracając do
W, Nasza Młoda Staruszka podskakuje i wymachuje swoją nogą. Jeżeli nasza noga trafi w przeciwnika zadaje mu obrażenia, spowalnia go, a Camille trochę się leczy.
E - Camille wystrzeliwuje swoje Nogi. Po wystrzeleniu nóg nic się nie dzieje. Aha, sorry... musi tymi nogami trafić w ściane. Gdy to już zrobi, przyciąga się do ściany, a następnie odskakuje, podrzucając w górę wrogów w momencie lądowania. Hehe, podoba mi się ta umiejętność!
R - Powiem Tak, MOCNE. Camille wskakuje w wroga, zamykając go w klatce. Żaden Flash, Dash lub coś innego NIE MOŻE I NIE POTRAFI wydostać się z tej klatki. Camille dodatkowo zadaje dodatkowe obrażenia celowi, który zamkneła w klatce.
MAXSUJEMY:
Pierwsze bierzemy
Q, potem
W i na końcu
E. Maxsujemy
Q, potem
W i na końcu
E.
UMIJĘTNOŚCI PRZYWOŁYWACZA:
LUB

RUNKI:
9x 9x 9x 3x