Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
W tym artykule przedstawię kilka rzeczy które pojawią się w minecrafcie na wersję 1.11.3.
1. ruda złota w netcherze - rzecz zapowiedziana przez samych twórców. W sumie to logiczne bo skąd świnie zombie miałyby mieć złote miecze?
2. kolorowe oświetlenia - rzecz która miała się pojawić dawno ale się nie pojawiła. Mam nadzieję że pojawi się tym razem
3. łóżka połączone z bannerami - w ostatniej aktualizacji dodano kolorowe łóżka ale można by było też przenieść mechanikę zakładania banneru na tarczę także na łóżka.
4. netherowa furtka - Mamy już furtki ze wszystkich kolorów drewna, dobrze by było gdyby były furtki także z netherowej cegły.
5. bagienne drzewo - Dąb niezbyt pasuję na bagna, nie sądzicie? Takie drzewo miałoby zielony kolor w środku i deski także by go miały.
6. wzory na dywanach - Skoro dywan założony na lamę ma swój wzór to dlaczego by nie miał go także po postawieniu?
7. kolorowa elytra - Jeżeli są kolorowe skórzane zbroje to można by było też mieć kolorowe elytry!
8. tutaj już bardziej ogólnikowo, z pewnością pojawią się nowe zwierzęta, struktury, bloki, i inne
Tutaj już myślę że skończę bo nie da się przewidzieć wszystkiego co pojawi się w nowej wersji albo przynajmniej założyć że coś być może się pojawi, przy tworzeniu tego artykułu chciałem przybliżyć użytkownikom minecrafta jak mogą się zmienić ich światy.
pole do zwiększenia ilości znaków
.............................................................................................