nie przyjmują mi zadania mam ss'a gdzie widoczny jest mój nick oraz ilośc wygranych bitew (15) nie przyjeli mi tego już 2 raz!!! macie pomysły co zrobić?
mam en sam problem z tym zadaniem
Mam to samo, screen wysłany 3 razy i dalej odrzuca.
Też mi odrzuca, ale napisałam do supportu, czekam na odp
Zostań kapitanem i zanurz się w świecie historii bitew morskich!
Flota World of Warships liczy sobie ponad 200 okrętów z okresu I i II wojny światowej. Sprawdź, która klasa jednostek odpowiada Ci najbardziej, i zbierz własną flotę.
Wybierz banderę, pod którą chcesz walczyć. W WoWs możecie wybierać spośród największych potęg morskich świata. Przyjrzyj się cechom charakterystycznym i mocnym stronom poszczególnych państw, a potem rozważ możliwości rozgrywki. Wykorzystaj swoją wiedzę, aby opracować własne taktyki!
Bitwy morskie toczone są w wyjątkowych krajobrazach różnych miejsc na całym świecie, od wybrzeży Ameryki Łacińskiej do mórz Północy. W grze znajduje się kilkdziesiąt map, z których każda wymaga osobnej strategii.
Dołącz do drużyny i włącz się w bitwy z botami i prawdziwymi graczami. Możesz również zaprosić znajomych i stworzyć własny niepokonany dywizjon!
Na morzu zawsze jest miejsce na heroiczne dokonania i osiągnięcia. Pokaż więc swoją wartość! Za każdą bitwę możesz zostać nagrodzony medalami za bohaterstwo i wartościowymi przedmiotami do wykorzystania w grze. Każda bitwa zostanie zapisania w Twoim przebiegu służby. Rozpocznij swoją marynarską karierę już teraz!
dawno nie gralem w tę gre ale, jak jest misja zeby wygrać 10 meczy, to potem sie pokazuje misja zeby wygrac 15 sprobuj wygrac te 15 i wyslij ss . powinni zaakceptowac (mojemu koledze zaakceptowali) i napisz mi odpowiedz czy tobie zaakceptowali xd
Miałem ten sam problem pisałem do supportu i odpisali że nie zrobiłem nowego konta z ich refa (zrobiłem) ale myślę trudno to 1 zadanie zrobiłem nowiutkie konto też za pośrednictwem ich strony wygrałem 15 gier i znowu to samo odrzucone że niby źle zrobiony screen napiszę do supp jeszcze raz.
pisz do supportu powinni ci pomc
ludzie żeby nie było to zadania wam nie zaliczą z takich powodów: 1 graliście w grę wcześniej 2 posiadanie multi kont 3 niewyrazny ss 4 nie wykonanie dobrze zadania
Zarejestrujcie się z ich linku i bedzie ok mi z War thundera zaliczyło